Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A barna göndör hajú csajok tetszenek vagy inkább a szőke egyenes hajúak jönnek be jobban?
Ugye te is tudod, hogy ez egy nagyon buta kérdés volt?
Tapasztaltam már mindkettővel kapcsolatban hideget-meleget. Legnagyobb szerelmem barna, göndör volt, az első meg szőke, egyenes. :)
Mindenkinek van egy zsánerképe, de ez független a leányzó hajkoronájától.
Persze ha azt kérdezted volna, hogy a kis vagy a nagymellű csajok jönnek be inkább..
Nem vicc, ez az igazság. A haj színe és domborzata tök mindegy, ha illik a lányhoz.
Második voltam és amúgy 22/f.
barna egyenes, vagy szőke, de göndört én speciel nem szeretem.
20/f
A szőke egyenes túl egyhangú, minden második csajnak szőke a haja, ráadásul festett. Szóval az sz@ar.
Inkább természetes barna, az már mindegy, hogy egyenes vagy göndör, de a túl sima nekem abból se tetszik. 20
Festett csinált szőkék eleve ugranak, azok taszítanak.
Természetes szőkésbarnából szeretem az egyenest.
És szeretem a göndör hajat is, sok szexi göndör lány van.
erre varrjál gombot
A festett szőkék szerintem is gázosak... viszont egy természetes szöszinél nincs jobb :)
De ez csak egy vélemény, és csak külsőség, ami úgyis csak másodlagos. Életem nagy szerelme pl barna hajú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!