Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13 éves lány vagyok és tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves lány vagyok és tetszik egy fiú aki szintén 13 és tudom, hogy én is tetszem neki de nem tudom hogy járjunk. Az egyik barátnőmnek aztmondta hogy járna velem de nekem még nem mondta, jövőhéten ottalvós táborba megyünk és szeretném ha járnánk!?

Figyelt kérdés
2éve már jártunk de akkor szakított velem és most aztmondja bejövök neki de semmi komolyabb nem voltam.Úgy odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de ő ellökne.Mit tegyek??? Hogy érjem el, hogy járjunk?

2012. szept. 15. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

2éve már jártunk - te már 11 éves korodban pasiztál te sem vagy semmi....

odammenék hozzábújni meg megbeszélni vele ezt de ő ellökne - honnan tudod hogy ellökne ha akarna tőled valamit biztos nem lökne el...hanyagoljátok még ezt nagyon fiatalok vagytok majd ha leszel vagy 15-16éves akkor térj vissza a témához...ja és a szerelem szex kategória 18éven felülieknek van szóval nincs itt mit kersened

2012. szept. 15. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
1vagyok keresned bocs elírtam
2012. szept. 15. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
"hozzábújni" "13 éves lány vagyok" [link]
2012. szept. 15. 16:45
 4/8 Julcs.Julcs.aaajucsi ***** válasza:
45%
én is 11voltam ..na és akk mivan ? ölélés+pusziba senkinem fog belehalni 11 évesen .. am ugyse lökne el :) 13/L
2012. szept. 15. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez valahogy nem kamu kerdes?:D Ha nem kamu akkor jo hamar kezdted a pasizast :))Valahogy nekem nem stimmel ez a kerdes de mindegy.Szerintem ha akar valamit akkor kezdemenyezzen o .
2012. szept. 15. 19:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem ez nem kamu kérdés,tök komoly és köszönöm azoknak akik tudnak normális válaszokat küldeni!!!
2012. szept. 16. 08:23
 7/8 anonim válasza:

Szerintem járjatok és a táborban sexeljetek de durván anál órál sőt hivd a barátnődet és akkor a barátod partiba vág titeket.

Nehogy szégyenbe és a korosztályod előtt. 11évesen én még songokút néztem és nem azon járt az eszem hogy miért nem járnak velem.

2012. szept. 20. 14:17
 8/8 anonim válasza:

nem hiszem el hogy miért kell leszólni... lehet hogy tényleg szerelmes!:))

ja és én is szerelmes voltam ilyen koromban (sőt)... 10 évesen jártam egy nálam 2 évvel idősebb sráccal és lefeküdtünk rá egy évre:$ szóval én 11 évesen vesztettem el a szüzességem:))) és azóta is szerelmesek vagyunk és rendszeresen dugunk:33 szerintem senkinek nem kéne leszólnia őt

16/L

2014. dec. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!