Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú hogyan jelzi/mutatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú hogyan jelzi/mutatja ki/ viselkedik, ha tetszik neki egy lány, pl az osztálytársa?

Figyelt kérdés
Elsősorban 16-18 körüli fiúkra gondolok.
2012. szept. 11. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenki máshogy.
2012. szept. 11. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Én csak szemezek, bár ez is félreérthető dolog.

Mert ugye a lényeg azon lenne, hogy szemeztek egymással és közös mosoly. Ami persze megvan, csak nem akkor, ha a csaj már 6x kb verte át a fejed. Persze a szemezés ettől független jól esik, csak ezzel azt akartam kifejezni, nem lehet leolvasni a másik arcáról, hogy a negatív tekintés valóban negatív-e.

A szemezések után meg általában a lány "érdeklődik" kicsit, hiszen a férfi kezdte el a következő lépés a csajé, legalábbis nálam így volt.

Persze nem 1 szemezés, hanem egy párnak meg kell történnie.

2012. szept. 11. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Van aki beszélgetni próbál, van, aki követ, és van olyan is van, aki csak figyel.

Én szemezni, és beszélgetni szoktam.

2012. szept. 11. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezek annyira fogyatékos kérdések, hogy a falra tudnák tőlük mászni. Nem vagyunk gépek akik egy programozás alapján tesszük a dolgainkat... Mindenki másképp mutatja ki...
2012. szept. 11. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
-MZ/X MZ/X jelentkezz, jelentkezz!
2012. szept. 12. 10:03
 6/7 Geta96 ***** válasza:
23%
Megnézi az öhmmmmmm lány hátsó fertáját..
2012. szept. 12. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a jeleket mert nem tudom értelmezni őket így én odamentem és megmondtam, hogy tetszel nekem és találkozzunk ekkor és akkor, mert lehetne köztünk több is mint osztálytársi szint! Mindig bejött! A fene se nyomkövető...soha nem értettem mi mit jelent..vagy direkt félreértettem, mert az buli :-) Egy csaj a combom fogdosta a pad alatt de nem tudtam, hogy ez most mit jelent..addig játszottam a hülyét amíg nem hallottam a "le akarok veled feküdni" varázsmondatot! :-) A fene se kockáztat hogy beég..ami nem egyértelmű az nem létezik!
2013. dec. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!