Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú örülne annak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú örülne annak, ha egy lány megérinti mondjuk a kezét? Jelnek venné, arra gondolna, hogy tetszik a lánynak és ezután kezdeményezne?

Figyelt kérdés
Mármint a fiú kezdeményezne-e? Tegyük fel tetszik neki az adott lány, csak kicsit félénkebb a fiú lány-ügyben. Fiúk, ti örülnétek neki, ha a nektek tetsző lány megérint?
2012. szept. 9. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát elég egyértelmű jel lenne, utána már bátrabb lennék. 19/F
2012. szept. 9. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúriten... na most visszamennék az időben kicsit. Nem lehettem ilyen tökfej pénteken.
2012. szept. 9. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki. :-)
2012. szept. 9. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen,jelnek veheti, és szerintem biztos bátrabb is lesz és kezdeményezni is fog:)
2012. szept. 9. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
én örülnék neki.
2012. szept. 9. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:

ha hiszed ha nem, nekem ha megérint egy lány, vagy hozzámszól egy szót, azonnal megjön az önbizalmam, és hozzászólok.

Ha nem szól egy szót sem és levetkőzik előttem, akkor semmi sem történne.

2012. szept. 9. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!