A férjetek/párotok olyan külsőleg akire azt mondjátok hogy "Igen, ő egy jó pasi" vagy belsőleg fogott meg titeket?
:)
Sok sok év után ismertem meg a páromat a 4 évet tapossuk és van egy 1.5 éves gyönyörű lányunk.
Első ránézésre azt mondtam,hogy nem létezik,hogy a "jóisten" elküldte nekem azt a fickót,akit/amilyet elképzeltem magamnak:)
Ő "kigyúrt", a szolit is szereti ,engem is és imádja a lányunkat :):) a sorrend nem "fontossági" :)
Fantasztikusan főz és..."ott" is khm :DDD fantasztikus,figyelmes!
Egyszóval olyan a párom,akit még a férfiak is megnéznek :)
De senki nem hinné róla,mennyire nem illik rá a sztereotípia :) mármint,a kigyurtizomyagyúvadbaromállat!!!
Nagyon büszke vagyok Rá!
Egyébként barátok hoztak össze minket,sokáig nem is láttam csak a hangját hallottam a telefonban, mielőtt még tudtam volna(vagyis annyit mondtak nekem való :)))) )hogyan néz ki!
De a hangja is nagyon bejött,a humora...stb.
Amikor megláttam...na az nem volt semmi "Istenkirály" :)az
én drágám:)
A barátom mellettem lett "férfivá", ha lehet így mondani:) 3 évvel ezelőtt, mikor összejöttünk még nem voltam benne biztos, hogy akarom ezt az egészet, mondván ő nem a zsánerem. Az izmosabb férfiak tetszettek (15 voltam ekkor, ő 18) ő meg kifejezetten vékony alkat, hiába eszik rengeteget, szinte képtelen hízni.
Mostanra őt látom a legjóképűbb férfinak a világon. Már a látványától kivagyok teljesen, szeretem a felsőtestét, a karját, az arcát, a szemöldökét, mindenét:) Szóval igen, ő egy jó pasi!
Én úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy ő ilyenné, én olyanná váljak, rengeteget kellett csiszolódni. Ő olyanra vágatja a haját, ahogy nekem tetszik, és hetente borotválkozik csak, mert imádom ha szőrös az arca.
Cserébe én lemondtam a "csicsásabb" ruhákról, ami kezdetben nehéz volt, de mostanra el sem tudom képzelni, hogy olyat felvegyek.
Szóval összeértünk. Imádom:)
Végre egy értelmes kérdés ebben a családi kapcsolatok kategóriában (ilyen is jobb esetben hetente csak egyszer kerül sor)
Szerintem a nők fiatalabb korukban csak a külsőt nézik.Később amikor megkomolyodnak és rájönnek arra hogy jóképű pasikkal nagyon kevés az esély egy normális kapcsolat kialakítására akkor beérik akár egy ronda férfival is annak érdekében hogy lehessen egy normális családja
#13 Szerintem ez azért nem így van, legalábbis nem minden esetben, egy _ronda_ férfival meg szerintem senki nem szívesen van együtt. Én pl. nem akarok családot, azt sem bánom ha nem komoly a kapcsolat, mármint olyan értelemben, hogy utálok előre tervezni, nekem ne jöjjön azzal senki, hogy 5-10 év múlva is együtt leszünk-e, mert azt sem tudom, jövő hónapban együtt leszünk-e még, hiába gondolom az adott pillanatban azt, hogy igen.
Visszatérve arra, hogy ronda pasival nem szívesen vagyunk együtt -> ha szerelmes vagy valakibe, nem látod rondának. A szerelem meg nem úgy működik, hogy hűha, ő túl jóképű, biztos felelőtlen, de amaz ott nem túl szép, jó férj/családapa-alapanyagnak tűnik, szeressünk bele gyorsan... (Mert jó esetben olyannal tervez az ember komolyan akit szeret.) :D Érted... Ennek semmi köze ahhoz, hogy az ember idősebb-e és akar-e már családot vagy sem.
Hát az én másik felem,az kinézetre nem egy Dávid szobor (de odalent sokkal több :DD),olyan kis vékony alkatú,sovány,de viszont szálkás izomzatú,olyan finoman kidolgozva.Az arca sem egy kitűnően szép,ami megfogott az a belülről jövő szépség.Figyelmes,humoros,és társam mindenben.Egyszóval Ő a másik felem.Pedig nem komoly kapcsolatnak indult,csak a sexet akartuk mindketten,(17 évesen,mi mást akarna egy fiatal?? ),aztán szépen lassan összecsíszolódtunk,és rájöttünk,hogy mi egymásnak vagyunk.Most 14-én van a 11 évfordulónk.
A szerelmünknek egy 2 éves gyönyörű kisangyal a gyümölcse.
jó sok éve ismerem a völegényem, tudtam ki ő, néha beszéltünk is....nagyon tetszett, de általában rám se nézett...igy én se foglalkoztam vele...aztán nem is olyan rég kiderült, hogy mindig nagyon oda volt értem, de ugy gondolta semmi esélye nálam...pedig dehogyisnem....jó pasi, nagyon is, régesrégóta tetszik...a személyiségéről ne is beszéljünk:) és nem sokára a férjem!:)
24L
Nem álmaim férfija, de nem taszít.
Annyira egy kedves, figyelmes férfi, hogy azonnal levett a lábamról.
6,5 éve vagyunk együtt, tehát azt se lehet mondani, hogy majd később megbánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!