Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok akkor is tudja, hogy "női bajotok" van, ha nem mondjátok neki?
Miért is ciki a világ egyik legtermészetesebb dolga? Hányadik században élünk? A kapcsolat elején vagytok? Együtt éltek?
Mert ha az elején vagytok ,esetleg még akkor nem szokás reklámozni, de egyébként minden normális pasi tudja, felfogja, hogy ez van. Ráadásul ha szexelni akar, akkor valahogy csak tudtára kell adni, hogy miért nem lehet.
Nem kell mondania, tudom mikor "beteg".
Látszik a viselkedésén is.
Mi régóta együtt vagyunk így el is mondja nekem (már az első pár hónapban is mondta mikor már volt szex köztünk).
Plusz ha nem mondaná akkor abból is lehetne tudni, hogy nem akar szexelni. Mert alapból legalább úgy kívánja az együttléteket, ha nem jobban mint én.
Kérlek áruld már el mégis mennyi idős vagy, mert ez egy totális gyerekes felfogásnak tűnik.
A frissen menstruáló gyerekek gondolják így, hogy ez valamiféle tabutéma. ÉS cikinek találják a témát korukbeliek között. De normális felnőtt embereknél.....
ÉS mit csinálsz majd ha komolyabb gondod lesz, tegyük fel hüvelygomba.Az a menzesznél már kellemetlenebb téma. Olyankor a párodat is kezelni kell. Nem mersz majd neki szólni?
Te nem mersz a pároddal kommunikálni? Azt mondod nincs kedved? Ebből ő arra következtet nem kívánod.
Tényleg gyerekes vagy.
Előtte való napokban már szokott fájni a hasam, ezt mondom is neki. Meg a mellem nagyon érzékeny és mondom neki, hogy most óvatosabban, mert hamarosan meg fog jönni.
Mi ebben a ciki? Így működik a női szervezet. Gondolom járt a párod általános- és középiskolába, tanítják a biológia órán, úgyhogy mondjad nyugodtan, nem fog meglepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!