Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nagy ügyet csináltok a "szeretlek" szóból? Gyakran mondjátok egymásnak? Zavarna, ha nem mondaná nektek a párotok?
Mi naponta többször is mondjuk egymásnak , és tettekkel is bizonyítjuk.. Ha nem mondaná, úgy gondolnám vmi baja van, azt h már nem szeret semmiképp se, mert azt úgyis mondaná, meg észrevenném a viselkedéséből..
22f
Micsoda?
-Szeretlek szivem.
-Én is kedvellek.
Ez? Hát ez így elég gáz. Engem ne kedveljen, hanem szeressen.
Alapból azzal nincs baj ha nem mondja, feltéve, hogy a válasza az én megszólalásaimra az "én is".
Na de, hogy "kedvellek"? Háát..
Igazából ez lényegtelen..akkor is gáz.
Szerintem ha valaki azt mondja 2,5 év után, hogy kedvellek, akkor az biztosan nem szerelmes.
Nem ismerem a barátodat, de ennél még az is jobb lenne, ha semmit se mondana. Mert akkor betudható annak, hogy egyszerűen csak nem szokta ezt mondani. Az én párom se mondja túl gyakran.
Na de ha ő a szeretlek helyett azt mondja, hogy kedvellek, akkor nem hiszem, hogy szerelmes.
Ezt a szót akkor mondtuk egymásnak a barátommal, mikor a 2. vagy 3. randinkon voltunk.
Szerintem nem szerelmes beléd, csak kedvel és kényelmes neki ez a kapcsolat.
Mi 3 éve vagyunk együtt és minden találkozáskor elmondjuk na meg ugye telefonon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!