Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nagy ügyet csináltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nagy ügyet csináltok a "szeretlek" szóból? Gyakran mondjátok egymásnak? Zavarna, ha nem mondaná nektek a párotok?

Figyelt kérdés
Mi lassan 2,5 éve vagyunk együtt, de egyetlen egyszer mondta eddig, tavaly nyáron. Én többször mondtam, hogy szeretem, de csak mosolygás volt a válasza, vagy hogy köszöni, vagy örül nagyon... Ezért én sem szoktam inkább erőltetni, pedig néha úgy kikívánkozik. Ez normális nála vagy szerintetek valami rosszat jelent?
2013. ápr. 27. 09:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mondta már neked, gondolom majd szól ha változik.:D
2013. ápr. 27. 09:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Az változás, ha azt mondogatja helyette, hogy kedvel? :D
2013. ápr. 27. 09:19
 3/16 anonim ***** válasza:
vannak olyan emberek akik hiába szeretnek nem tudják csak nagyon nagyon ritkán kimondani, mondjuk azért az énis-t könnyebb kimondani.
2013. ápr. 27. 09:19
 4/16 anonim ***** válasza:
tudod,aki gyakran mondja,az csak mondja.nem érez ugy.aki viszont cselekvéssel mutatja ki h szeret,az tényleg!
2013. ápr. 27. 09:20
 5/16 anonim ***** válasza:

Mi naponta többször is mondjuk egymásnak , és tettekkel is bizonyítjuk.. Ha nem mondaná, úgy gondolnám vmi baja van, azt h már nem szeret semmiképp se, mert azt úgyis mondaná, meg észrevenném a viselkedéséből..

22f

2013. ápr. 27. 09:23
 6/16 anonim ***** válasza:

Micsoda?

-Szeretlek szivem.

-Én is kedvellek.

Ez? Hát ez így elég gáz. Engem ne kedveljen, hanem szeressen.

Alapból azzal nincs baj ha nem mondja, feltéve, hogy a válasza az én megszólalásaimra az "én is".

Na de, hogy "kedvellek"? Háát..

2013. ápr. 27. 09:55
 7/16 A kérdező kommentje:
Kedvellek az nem a válasza. Azt teljesen magától mondja...
2013. ápr. 27. 10:35
 8/16 anonim ***** válasza:

Igazából ez lényegtelen..akkor is gáz.

Szerintem ha valaki azt mondja 2,5 év után, hogy kedvellek, akkor az biztosan nem szerelmes.

Nem ismerem a barátodat, de ennél még az is jobb lenne, ha semmit se mondana. Mert akkor betudható annak, hogy egyszerűen csak nem szokta ezt mondani. Az én párom se mondja túl gyakran.

Na de ha ő a szeretlek helyett azt mondja, hogy kedvellek, akkor nem hiszem, hogy szerelmes.

Ezt a szót akkor mondtuk egymásnak a barátommal, mikor a 2. vagy 3. randinkon voltunk.

2013. ápr. 27. 12:57
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szerelmes beléd, csak kedvel és kényelmes neki ez a kapcsolat.

Mi 3 éve vagyunk együtt és minden találkozáskor elmondjuk na meg ugye telefonon is.

2013. ápr. 27. 13:05
 10/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem szerelmes, de biztos nem kényelemből van velem.
2013. ápr. 27. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!