Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nagy ügyet csináltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nagy ügyet csináltok a "szeretlek" szóból? Gyakran mondjátok egymásnak? Zavarna, ha nem mondaná nektek a párotok?

Figyelt kérdés
Mi lassan 2,5 éve vagyunk együtt, de egyetlen egyszer mondta eddig, tavaly nyáron. Én többször mondtam, hogy szeretem, de csak mosolygás volt a válasza, vagy hogy köszöni, vagy örül nagyon... Ezért én sem szoktam inkább erőltetni, pedig néha úgy kikívánkozik. Ez normális nála vagy szerintetek valami rosszat jelent?
2013. ápr. 27. 09:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hát persze......
2013. ápr. 27. 15:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Ezt teljesen biztosra tudom...:D
2013. ápr. 27. 16:57
 13/16 anonim ***** válasza:
No és mégis honnan tudod? Te boldog vagy így, hogy ő nem szerelmes beléd? Neked ez megfelel?
2013. ápr. 27. 17:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagy ház agy kérdező :/ Amint a pasi találkozik egy lánnyal, akibe végre szerelmes lesz téged szépen kidob.

Szerintem is szimplán kényelmes vagy neki, de semmi különleges.

2013. ápr. 27. 17:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Az nagyon nem jó nekem, hogy nem mondja, hogy szeret, azért tettem fel a kérdést, mert bánt. És persze eszembe jut, hogy talán mi van, ha nem, és ez is bánt. De azt tudom, hogy nem kényelem, mert én ilyen vallási okokból házasságig nem szeretnék szexelni, szóval szerintem ez egy fiúnak így nem kényelmes. Hát innen tudom.
2013. ápr. 27. 17:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Na az előző válaszodból végre kiderült mi a probléma nálatok. Nem szeret téged, mivel nem is éltek igazi párkapcsolatban, szerintem afféle legjobb barátként tekint rád és ezért kényelmes neki. Ugye tudod, hogy ettől függetlenül valaki mással valószínűleg kielégíti a vágyait ? Na őt valószínűleg szeretni is tudja majd
2013. ápr. 27. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!