Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a páromnak, miből van pénzem?
Istenem... én 22 éves vagyok, együtt élek a barátommal, mi sem állunk jól anyagilag, mert mi még csak most indultunk nemrég a 0-ról, de szépen haladunk együtt.
Én is van, hogy szívesen költeném másra a pénzt, nem mindig a számlákra, de olyankor vagy rendelek pizzát, és megesszük együtt, vagy veszek mindenféle sz.rt, és sütök belőle itthon magunknak valami extrém dolgot.
Ruhát meg csak a barátommal veszek, mert az ő véleményére adok, mert neki akarok tetszeni...nélküle nem is szeretek menni vásárolni, mert ha esetleg olyat vennék, ami neki nem tetszik nem is hordanám...
nem vagyunk házasok, de mindent közösen állunk.
Én is csináltam már hülyeséget, és rögtön elmondtam neki, ahogy ő is nekem.
Szerintem erről szól egy kapcsolat, meg a házasság is (bár házasságban nem vagyok tapasztalt)
Ha ilyen eszembe jutna, akkor a pofámról sülne le a bőr.
Amikor a barátnőimmel tartunk csajos estéket, és elmegyünk valahova bulizni, akkor idegen srácoktól még csak egy kólát sem fogadok el. ha meg nagyon rámenős közlöm, hogy van barátom, és ha még így se kopik le, akkor inkább mi távozunk arról a helyről.
Ismerős fiúktól sem szoktam semmit elfogadni, mert arra gondolok, hogy hogy esne a barátomnak...
el se tudnám képzelni azt, hogy úgy éljek, ahogy te.
Ha meg ilyen rossz a házasság, akkor el is lehet válni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!