Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak a páromnak, miből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a páromnak, miből van pénzem?

Figyelt kérdés
Nem élünk jól anyagilag, mindketten dolgozunk de csak minimálbért kapunk, egyik kollegám segít anyagilag. Tegnap vettem egy kabátot 10000 forintért, páromnak azt mondtam, hogy kaptam. Nem láttam, hogy az árcédula rajtamaradt és a párom rákérdezett, hogy ha kaptam akkor miért van rajta az ára. Zavaromban nem tudtam mit mondjak, szerencsére elment itthonról. Mit mondjak neki, ha hazajön és újból rákérdez a kabátra?
2013. okt. 19. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
96%

Na, nem ízlik a főztöd?

Kisebb baj, hogy hülye vagy, nagyobb, hogy még fel se vállalod. Teljesen mindegy, milyen kamusztorit találsz ki, a férjed úgyis rájött már, hogy ri*anckodsz. Akármilyen mesével akarod megetetni, nem fogja elhinni.

Én a helyedben inkább azon gondolkodnék, hova megyek, miután kitett otthonról. Ja, még szerencse, hogy van egy faszid, leglaább ez se gond. Hát hogy gusztusod nincs hozzá esetleg, az már pech, de legalább megtanulod, hogy a szolgáltatásért ellenszolgáltatást várnak.

Ja és ha még véletlen tényleg nem lettél volna meg a répás pasasnak, akkor biztosra veheted, hogy ha tovább se adod be a derekad, a pénzzel fog zsarolni. Meg hogy elmondja a férjednek kicsit kiszínezve... szerinted kinek is hinnének?

Na, érted már miért vagy hülye?

A legjobb válasz amúgy pedig az, hogy idióta voltál, egy kollégád adta a segítséged fejében, de már rájöttél, hogy totál félreértetted a szándékait, úgyhogy többet nem segítesz neki a zöldségekkel se, és persze visszaadod neki a pénzt is, ne legyen kellemetlenség ebből a jövőben. Persze ezután is ott a lehetőség, hogy nem hisz neked és kitesz... hát pech. Legközelebb előtte gondolkodj. :D

2013. okt. 19. 11:46
 32/66 A kérdező kommentje:
Ki nem örülne egy "ingyen" kabátnak? Örülök, hogy valaki vett egy télikabátot.
2013. okt. 19. 11:47
 33/66 anonim ***** válasza:
35%
Miért nem vettél MPRG online játékot, hamár éheztek kabát helyett ? :P
2013. okt. 19. 11:49
 34/66 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom,a feleségem inkább egy szakadt kabátban járna,mint hogy egy 50-es férfitől fogadjon el bármit,főleg ha tudja,hogy meg akarják bszni. Szánalmas vagy,de hát vannak ilyenek.
2013. okt. 19. 11:50
 35/66 anonim ***** válasza:
78%
Jönnek itt még majd 20 ezres fülbevalók, luivutton táskák, meg avanglion napszemcsik, ármáni felsők. De persze te csak a piacon árulod a zőccségeket. Elhiszem...
2013. okt. 19. 11:50
 36/66 anonim ***** válasza:
36%
mondd, hogy prosti vagy
2013. okt. 19. 11:51
 37/66 anonim ***** válasza:
100%
Már miért akadna ki azon, hogy pénzért dolgozol? Ha ingyen tennéd, oké megértem, de ha adott pénzt (érte) akkor azt miért kell titkolni? És ha titkolod, miért ilyen feltűnő és másodlagos dologra költöd, miközben azt írod, nem éltek jól? De a kérdésre válaszolva, mond meg neki az igazat. Tudod őszinteség. Amire általában évy kapcsolatnak épülie kell(ene)....
2013. okt. 19. 11:52
 38/66 anonim ***** válasza:
91%
Nem ezt hívják ráutaló magatartásnak?
2013. okt. 19. 11:53
 39/66 anonim ***** válasza:
100%
Megvezeted a férjed,hülyited az öreget is mert a pénzét elfogadod de a fonnyadt répája nem kell,ej-ej..két szék között a padlón landolsz.
2013. okt. 19. 11:55
 40/66 anonim ***** válasza:
100%
Én nem örülnék egy ingyen kabátnak, kivéve, ha családtagtól, baráttól kapom. Ha igazi jószívűségből, önzetlenül adná a fickó, talán még úgy oké, bár szerintem én így sem fogadnám el. De neki vannak szándékai... Ezt itt nagyjából minden hozzászóló látja, szerintem gondolkodj el rajta. Én a páromnak az igazat mondanám,akkor is, ha dühös lesz. Utána meg elkerülném a fószert.
2013. okt. 19. 11:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!