Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak a páromnak, miből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a páromnak, miből van pénzem?

Figyelt kérdés
Nem élünk jól anyagilag, mindketten dolgozunk de csak minimálbért kapunk, egyik kollegám segít anyagilag. Tegnap vettem egy kabátot 10000 forintért, páromnak azt mondtam, hogy kaptam. Nem láttam, hogy az árcédula rajtamaradt és a párom rákérdezett, hogy ha kaptam akkor miért van rajta az ára. Zavaromban nem tudtam mit mondjak, szerencsére elment itthonról. Mit mondjak neki, ha hazajön és újból rákérdez a kabátra?
2013. okt. 19. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim válasza:
100%

Neked férjed van.

A fickó veled akar lenni, le akar feküdni veled.

Kb. itt ér véget a történet, megmondod neki, hogy férjed van, kész. Mivel így még tovább próbálkozna, meg kell neki mondand, hogy fel is út, le is út, többet nem beszéltek, nem találkoztok.

Visszaadsz neki ezzel egyidejűleg mindent, amit adott, és elnézést kérsz tőle, hogy eddig nem voltál egyértelmű.

A férjednek megmondod az igazat persze, mindezek előtt, hogy félreértetted a fószer szándékait, mostmár realizáltad, és fel is út le is utat mondasz neki. Elmondod, hogy nem volt köztetek semmi (már ha ez igaz).

Kibékülsz a férjeddel, a fószert meg nem látod többet. Persze a férjedtől meg a fószertől is elnézést kérsz.

Sajnos az nem megy, hogy van valaki, akitől semmit sem akarsz és már házas vagy mással, ő meg tőled igen, és találkoztok, beszéltek, elfogadsz tőle ajándékot. Ez egyszerűen nem megy, mert mindhármatokat megszivatod. Most szállj ki belőle, míg még lehet, mert aztán ott állsz majd pénz és pasi nélkül, arról nem is beszélve, mekkora fájdalmat okozol a párodnak meg a fószernak s ezzel.

2013. okt. 19. 12:17
 52/66 A kérdező kommentje:
A párom nem tudhatja meg, hogy plusz munkát vállalok mert azt a pénzt másra költöm. A pasit nem tudom elkerülni mivel egy helyen dolgozunk, de nem fog zsarolni mivel neki is van felesége.
2013. okt. 19. 12:20
 53/66 anonim ***** válasza:
100%

azt a pénzt másra költöd. Büszke lehetsz magadra :(

Hol a jóban, rosszban?

Szegény férjed :( Gondolom, ha ő dolgozna másodállásban, kiforgatnád a zsebeit az utolsó fillérért is, mert kell a megélhetéshez.

2013. okt. 19. 12:24
 54/66 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha nem akarsz lelkileg megnyomorodni, és r*b@ncnak állni akkor javaslom az őszinteséget! Akkor is ha a férjed kidob! Ha nem éltek jól akkor pedig nem magadra költeni, hanem beadni a közösbe, mert így nemcsak ribi(zli) leszel hanem kib* sz ottul önző is. Hagytad magad megvenni kilóra! Az sem világos, ha a munkádért kapod a pénzt miért kell hazudni? Vagy ha nem elég a pénz amit kerestek, a párod keres, akkor miért nem kerestél egy gazdagabb pasit aki tudja neked biztosítani az anyagi jólétet amit igényelsz? Nem szégyen az, van akinek ez a fontos! Ja hogy a gazdagabb pasiknak esetleg több sütnivalójuk volt annál, minthogy veled összeálljanak? Hát ez pech. Ha amúgy nem titok mennyi idősek vagytok? Gyerek is van ebben a kapcsolatban? (Írhatsz privát is.)
2013. okt. 19. 12:27
 55/66 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem tudhatja meg a férjed, hogy keresel még plusz pénzt? El akarja venni tőled? Vagy elkártyázná/elinná stb.?
2013. okt. 19. 12:30
 56/66 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon önző vagy. Alig éltek meg a pároddal, erre te képes vagy csak magadra költeni azt a pénzt. Van neked lelkiismereted? Amúgy ha a pasi képes a felesége mellett téged pénzelni és meg is akar kapni, akkor szerinted nem lenne képes bármire? Ugyanmár...
2013. okt. 19. 12:48
 57/66 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a másik férfi aki adja a pénzt szerintem jó szamaritánusként teszi? Pff.....
2013. okt. 19. 13:15
 58/66 anonim ***** válasza:
100%
Aha magadra költöd... és nem magatokra mert elvileg nem álltok jól anyagilag... sajnálom a férjed, hogy ilyen pénzéhes libát szedett össze magának, mint amilyen te vagy!!
2013. okt. 19. 13:17
 59/66 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor mire költöd???Tükörbe tudsz még nézni egyébként??Alig van pénzetek, te meg másnap a pénzét szórod..azt hiszed büntetlenül..Kb 15 éves lehetsz, mert a felfogásod semmivel se több..

Remélem a pasid meg úgy kidob, mint macskát sz@rni!!!Mert többet nem érdemelsz.

2013. okt. 19. 13:18
 60/66 anonim ***** válasza:
Kérdező, mire költöd azt pénzt?
2013. okt. 19. 13:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!