Mégis mit mondjak erre a páromnak?
Akkor én a következőt mondanám neki
-"Drágám! Ha támogatlak,hogy menj át,és rossz lesz akkor engem fogsz hibáztatni.Ha azt mondom maradj,és ne adj isten kirúgnak,akkor szintén engem fogsz hibáztatni.Most az egyszer mosom kezeimet,és nem döntök helyetted.Döntsd el te,hogy mi a jó neked.Ez a te dolgod.Akárhogy döntesz,nekem jó lesz"-
(és ebből nem engednék)
Hát az lesz, hogy nem foglalok állást. Bár már valamennyire telefonban is adtam tippet. Mondtam neki, próbálja kipuhatolni, mi van, ha nem fogadja el ott a munkát, kérdezze meg a többieket, ők mit lépnek.
A hozzáállása is érdekes, egyszer kijelenti, lesz*rja, ő felmond, máskor meg retteg, hogy mikor rúgják ki. Erről mondjuk nem csak ő tehet. Olyan mocskos ez a cég, már hónapok óta rettegésben tartja az embereket, műszak végén mondják meg, kinek nem kell jönni többé... Mindig ha hazaér, az első szavam hozzá nem köszönés, hanem: Minden rendben? - sajnos egy hónapja is ő hozta meg a hírt, hogy ki fognak engem rúgni. :( (táppénzen voltam)
Nálunk ez a harci felállás, sajna... Párom minden döntést rám hagy, bevallottan ő még gyereknek tartja magát. Élvezi és kikényszeríti, hogy én legyek a főnök, néha meg siránkozik, hogy irányítva van, le kell adnia a golyóit az ajtóban, stb.
Próbáltam én már nyúzni, hogy foglaljon állást a dolgokban, mondja meg ő, letudja annyival, hogy neki mindegy, vagy ő nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!