Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a páromnak, ha én...

Mit mondjak a páromnak, ha én azért nem akarok gookardozni menni vele, mert 30 éves nő létemre égőnek találom?

Figyelt kérdés

ráadásul a cora parkolójában van és pár suttyó kölyök szokott ott menni vele, akiknek meg fizetni kell, azok között ismerősként ott ácsorognak a bnők, tehát én pláne ilyen bámulók előtt nem akarom kipróbálni.

most kérdezi a párom miért nem?

a szemében viszont nem akarok olyannak tűnni, aki nem bevállalós, akinek minden égő, meg ilyen kényes liba.

milyen indokot mondjak?

2011. júl. 25. 12:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Mondd meg neki, hogy basszus hülye gyerekek szoktak ott lenni én hülyén érezném magam, nem megyek.

Milyen párkapcsolat ez, hogy 30 évesen nem mered neki megmondani, ha valamit cikinek tartasz? Mi lesz később?

2011. júl. 25. 12:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Az igazságot. De ne haragudj, nagyon gyerekes vagy.

Mondd meg neki, hogy égőnek találod, ő nevetni fog rajtad egyet, aztán elmegy nélküled, ennyi. Nem azért, de miért vagy a pároddal, ha hazudsz neki?

2011. júl. 25. 12:09
 3/16 anonim ***** válasza:
Pont ezt!Hogy ciki,és égő 30 évesen suttyókkal bohóckodni.ha Ő akar menjen egyedül.Nem semmi kapcsolatban éltek ti,ha nem mered ezt neki megmondani.És még mennyi kínos dolog lesz,amiről beszélni kell!
2011. júl. 25. 12:12
 4/16 A kérdező kommentje:

mert egyszer, amikor valamire azt mondtam hogy égő, szabályosan kiakadt és lenézett.

ezért nem merem most ezt mondani indoknak.

2011. júl. 25. 12:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Miért akad ki azon, ha van véleményed a dolgokról? Biztos kell neked egy hülye gyerek, aki kölykökkel bohóckodik, kiakad, ha nekem véleményed van, és nem mersz neki dolgokat megmondani?
2011. júl. 25. 12:18
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

milyen égőőőőőőőőőőőő

ezt az idióták szokták mondani, szóval te se vagy különb mint az oda járó suttyó kölykök gyerekek

2011. júl. 25. 12:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne az mondd a párodnak, hogy ő gyerekes, ahogy valaki itt ajánlotta, mert az ÍTÉLKEZÉS, MINŐSÍTÉS ami még sértő is.

Legegyszerűbb, ha megmondod, hogy nem vonz, nem akarsz ebben részt venni, mert nem is érdekel. Pont.

2011. júl. 25. 12:20
 8/16 anonim ***** válasza:

Valahol igaza van, mert értelmes felnőtt emberek általában nem szoktak ilyesmivel foglalkozni. Kit érdekel, ki mit gondol, amig gokartozni jó?

De teljesen mindegy, a pároddal akkor is őszintének kell lenned. Még néhány ilyen alkalommal elmondod, hogy valójában szerinted ez ciki, égő, gáz, aztán idővel elfogadja, hogy te ilyen vagy. És ez fontos.

2011. júl. 25. 12:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy elkíséred, megnézed, hogy ő hogyan vezet, de te nem ülsz bele olyan kocsiba, mert nem szeretnél.Ha megkérdezi, hogy miért nem? Akkor megmondod, hogy egyszerűen mert nem vonz a dolog.29N
2011. júl. 25. 12:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert 30 évesen valamire az mondani, hogy "égő" eléggé gyerekes dolog. Ha nem tetszik a hely kérd meg, hogy menjetek máshova. Vagy mond meg, hogy én szívesen elmegyek helyetted:):)
2011. júl. 25. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!