Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a páromnak, ha én...

Mit mondjak a páromnak, ha én azért nem akarok gookardozni menni vele, mert 30 éves nő létemre égőnek találom?

Figyelt kérdés

ráadásul a cora parkolójában van és pár suttyó kölyök szokott ott menni vele, akiknek meg fizetni kell, azok között ismerősként ott ácsorognak a bnők, tehát én pláne ilyen bámulók előtt nem akarom kipróbálni.

most kérdezi a párom miért nem?

a szemében viszont nem akarok olyannak tűnni, aki nem bevállalós, akinek minden égő, meg ilyen kényes liba.

milyen indokot mondjak?

2011. júl. 25. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem tudom, igaz én még csak 26 vagyok, a párom 28, de nagy társaságunk van, és a többség kora veri a 30-at, viszont számunkra semmi hasonló aktivitás nem tűnik gyerekesnek. Van közöttünk is pl olyan barátnő, aki nem élvezi résztvevőként a hasonló dolgokat, de ő a pálya mellől nézve jól szórakozik rajtunk.

A szüleim pl a mai napig szoktak társasjáték-bulikat szervezni a barátaikkal. A játék kortalan dolog szerintem. Túl sok szituációban kell komolyan viselkedni az életben. Néha ki kell engedni a gőzt. Jobb lenne, ha a "gyerekes" hobbi helyett pl. alkoholizálna? Az felnőttes?

Ha nincs kedved, akkor simán mondd meg neki, hogy ez a dolog téged nem vonz, és kész. Ő sem jár veled kézimunka-szakkörre, biztos megértené. Nem kell le"égőzni" vagy "gyerekesezni" az ő hobbiját, az nem szül semmi jót.

2011. júl. 25. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Menj el vele, miniszoknyában. Nem kell gokartoznod.
2011. júl. 25. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy az ilyesmi nem neked való, nem szeretnéd kipróbálni. Azt is megmondhatod, hogy cikinek találod. Egy kapcsolatban meg kell tanulni, hogy nem kötelező mindig egy véleményen lenni és el lehet fogadni a másik véleményét. Ha nem akarsz, nem kell menned és nyugodtan lehetsz őszinte, hogy miért nem.
2011. júl. 25. 12:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Go-kartozni nyugodtan lehet 30 évesen is, nem égő. Jó buli lehet a dolog. Neked azzal van a bajod, hogy milyen helyen tennétek..

Mondd meg neki, hogy szívesen, de keressen egy másik helyet, ahol nem tinisuhancok mutogatnak rátok ujjal, mert téged feszélyez, hogy kinéznek. Egyébként is égő lenne neki, ha a nője lemossa a pályáról..

2011. júl. 25. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy csomó mindent lehet csinálni harminc évesen is igen, csak nem biztos, hogy a 14 évesek között.
2011. júl. 25. 13:30
 16/16 A kérdező kommentje:

való igaz, először azt hittem valami erdőben lesz, ahol korosztályunk van, az sokkolt le, hogy cora parkoló és a közeg, akit érdekel.

nos az "égő"kifejezést csak itt használtam rövidítés gyanánt, a párommal úgy közöltem:

"a suttyók mellé nő létemre nem érzem magam oda illőnek.

és jé, megértette, egy árva szót sem szólt utána róla.

2011. júl. 25. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!