Szerintetek milyen nyugtató szavakat mondjak a páromnak ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
A páromnak az egyik közeli hozzátartozója elhunyt. Sajnos én nem tudok részt venni a temetésen. Miket kellene mondanom neki, hogy megnyugodjon vagy hogy erőt adjak neki? az őszinte részvétemen kívül. remélem értitek :)2011. aug. 14. 18:40
1/12 anonim válasza:
Nem kellenek szavak!
Legyél vele és fogd a kezét, vagy öleld át ha arra van szüksége
2/12 anonim válasza:
Mindenben számíthat rád, és ha egyedül akar maradni egy kicsit, azt is megérted.
3/12 anonim válasza:
Miért nem tudsz elmenni a temetésre?Amúgy ez nem akkora gond,mert amugyis szomorú meg szívszorító érzés egy temetés.De igaza van az egyik válaszolónak,tényleg a szavak nem számítanak,legfeljebb hívd fel,menj oda hozzájuk,vagy hozzá és öleld meg,szeretgesd,vigyél neki valami sütit,vagy kedveset,ha vele vagy nagyon sokat eltereled a figyelmét,és könyebb is feldolgozni!
4/12 A kérdező kommentje:
Élőben sem tudunk találkozni, mert én külföldön vagyok.
Telefonon tartjuk a kapcsolatot pár hétig, és ezért tettem fel ezt a kérdést, hogy mégis mit mondhatnék neki a temetés előtt.
2011. aug. 14. 18:49
5/12 Darcy01 válasza:
Mondd azt, hogy lélekben mindig vele vagy, és hogy bármikor akár az éjszaka közepén is felhívhat, ha beszélni szeretne róla, de azt is megérted, ha napokig nem akar beszélgetni.
6/12 anonim válasza:
Ami nekem segített volna: ha mellettem van, megfogja a kezem, akkor is, ha csak csendben ülünk.
8/12 anonim válasza:
"Darcy01 válasza:" - sztem ez a helyes, ennel tobbet ilyen tavolrol nem tudnal tenni.
9/12 anonim válasza:
Fontos lett volna a "párod" neme, mert ha pl. ő a férfi, akkor hagyd békén, ne zaklasd pár napig!
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2011. aug. 14. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!