Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak a páromnak, miből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a páromnak, miből van pénzem?

Figyelt kérdés
Nem élünk jól anyagilag, mindketten dolgozunk de csak minimálbért kapunk, egyik kollegám segít anyagilag. Tegnap vettem egy kabátot 10000 forintért, páromnak azt mondtam, hogy kaptam. Nem láttam, hogy az árcédula rajtamaradt és a párom rákérdezett, hogy ha kaptam akkor miért van rajta az ára. Zavaromban nem tudtam mit mondjak, szerencsére elment itthonról. Mit mondjak neki, ha hazajön és újból rákérdez a kabátra?
2013. okt. 19. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%
Jószívűségből segítesz, de a mocskos pénzét elfogadod... Érdekes felfogás.
2013. okt. 19. 11:56
 42/66 anonim ***** válasza:
100%

Na most akkor ingyen, ajándék kabát volt, vagy megdolgoztál érte a piacon?

Hazug.

2013. okt. 19. 11:57
 43/66 anonim ***** válasza:
100%
ebből már nem tudsz jól kijönni!!
2013. okt. 19. 12:03
 44/66 anonim ***** válasza:
100%

"Zöldségeket pedig csak jószívűségből segítek neki eladni."

Ha valóban jól tudnál eladni és ezért kapnál lóvét, akkor jól tudnád eladni a zöldségeket a párodnak is -.-

2013. okt. 19. 12:04
 45/66 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy a segítségemért vagy más miatt adta e a kabátra valót. Egyszer mondtam neki, hogy láttam egy kabátot, de nem tudom megvenni mert nincs rá pénzem. Tegnap megkérdezte, hogy vettem e már kabátot magamnak. Mondtam neki, hogy nem mert nincs 10000 forintom kabátra, erre ő adott. Ennyi...
2013. okt. 19. 12:07
 46/66 anonim ***** válasza:
91%

"Kollegámnak van vállalkozása, zöldséget termeszt, szoktam segíteni neki szoktam segíteni eladni."

"

hol a problema???tessék az igazat mondani....

2013. okt. 19. 12:09
 47/66 anonim ***** válasza:
88%
énis szoktam pézt kapni ha segitek..
2013. okt. 19. 12:10
 48/66 anonim ***** válasza:
100%
de ha tudtad,hogy akar tőled valamit,akkor miért fogadtad el tőle..?? igy olyan mintha most ő várná a viszonzást..
2013. okt. 19. 12:11
 49/66 anonim ***** válasza:
92%

Oké, akkor még arra válaszolj, légy szíves, miért lenne baja a férjednek, ha az anyagi problémáitok megoldása érdekében a szabadnapjaidon plusz melót vállalnál.

Talán, mert ismer, és tudja, van aggódnivalója?

2013. okt. 19. 12:13
 50/66 anonim ***** válasza:
100%
Óh milyen nagylelkű répás papi.... Jól kezdődik... Ne csodálkozz ha hamarosan meg fog zsarolni, hogy kitálal a párodnak ha nem nyújtod oda neki a répatartódat..Ne haragudj, de te tényleg ennyire buta vagy? Először azt írod, ő már próbálkozott, de elhajtottad, majd adott pénzt. És te tényleg nem tudod miért adta? Megsúgom, nem azért mert nincs pénzetek. Meg akar fogni magának....
2013. okt. 19. 12:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!