Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány 22éves sráccal, mi a véleményetek?

"Ehhez nem szólók semmit,amúgy is a fele ide válaszolóknak ahogy látom lelki beteg,irigy,nincs életük és itt élik ki magukat" tanácsot adtam úgy mint te, valamint ha én itt élem ki magamat akkor ugyanolyan mértékben te is .. ez már a nem tudom hányadik válaszod.
"Azt sem tudjátok milyen lenne egy ilyen kapcsolat,de azért közben meg fogadni merek,hogy hapsit/nőt is ritkán láttok." három éves boldog kapcsolatban élek köszönöm szépen.
"14évesen az ember már eltudja dönteni,hogy mi jó neki." már 10 évesen is el tudja dönteni az ember, hogy a pudingnak jó íze van, ergo jó neki, meg a sok cukorkával is minden rendben, csak épp a következményét nem látja előre, h tönkremegy a foga ha sokat eszik belőle. Ezért kell valakire hallgatnia akinek több tapasztalata van és látja a dolgok kimenetelét !
"...és nem elégít ki ha okosakat írok.:)" ne aggódj nem írsz okosokat
"Több nekem szoló okos otthon ülő selejt kommentjére nem vagyok hajlandó reagálni bocs" te is gyerek vagy még ... igazából én nem neveztelek semminek, nem hinném hogy sértegettelek vagy "selejtnek" neveztelek, megértem h személyeskedsz mert már nincs ütőlap nálad és véded magad.
"Először nem tetszetett nekik,de utána már megértették,hogy szeret és elfogadták."
Én ezt nem is vitatom, lehet hogy jó döntést hoztak a szüleid (bár kétlem), azt sem vitatom, hogy voltál elég érett testileg/szellemileg .. de melyik 14 éves lány nem érzi magát annak könyörgöm !
Feljönnek az oldalra, meglátnak itt egy ilyen kérdést és azt látja, hogy mindenki támogatja, ő is hasonló szituációban érzi magát és makacs módon belemegy ész nélkül egy kapcsolatba 5-6-7-8-9-10.. évvel idősebb pasival, holott nagyon nincs sem a teste, sem a személyisége kifejlődve. Ha nincsenek olyan szülei akik kordában tudják tartani a szituációt (és a legtöbb szülőt vagy nem érdekli vagy nem ér rá vagy nem képes kezelni a gyereket) akkor nagyon könnyen félresiklik a dolog.
rengeteg pedofil vagy elmebeteg mászkál a világban .. de nem csodálom, h nem érted, nem vagy szülő , viszont nem kéne ennyire hangosnak lenned.

22 éves srác 14 éves lánnyal. mi a véleményetek a srácról???
az én véleményem:
1. a srác nagyon béna, és 1etlen 20éves lány sem jön össze vele, ezért szerez magának egyet a helyi általánosból/gimiből. a lányok persze el vannak ájulva tőle. végül a srác kiválasztja közülük a legérettebbet, és felvág vele a haveroknak, hogy szerzett egy 20 éves "szűzet"
2. a srácot 1általán nem érdekli semmi, csak felcsinálja és elhúz a pcsába
sorry de ez az igazság. a szülei pedig megpróbálják megóvni a csalódástól. am ha a lány tényleg érett lenne, és komoly gondolkodású, akkor alap hogy össze se áll egy ilyennel. mindenki ismerkedjen a saját korosztályában. a srác próbálkozzon egy 20-25 éves lánynál, és ne akarjon megfektetni kislányokat (persze hozzá képest kislányok). a lány nézzen helyes pasik után, akik csak egy-két évvel idősebbek nála, de az sem gond, ha még vár egy komolyabb kapcsolattal.
Ha azt akarod, hogy mindketten jól járjanak, sztem beszélgess el mind2jükkel külön ezekről a dolgokról. ez így nem működhet. remélem, h tudtam segíteni, még ha hosszúra sikeredett is.

szörnyű ezt végigolvasni, mert tudom milyen, 14 évesen összejöttem egy 19 éves sráccal, minden OK volt, és nem hallgattam anyámra sajnos...5 és fél év után jött ki a korkülönbség és a "kitombolás" hiánya. annyiból jó volt, hogy a srác nagyon vigyázott rám, és nem csináltam semmi hülyeséget, se alkohol, se cigi, se semmi, de... ő már gyerek, meg család, nekem meg csak most kezdődött el igazán az élet egyetemen...
nem féltékenységből féltik a kiscsajt, és nem a srác hibája, nem kell mindenkit elítélni aki más véleményen van!
amúgy is döntsenek ŐK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!