Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány 22éves sráccal, mi a véleményetek?

És mondja ezt egy olyan aki lenyomizza a népet. Grat.
Oh igen, sirig tartó szerelem lesz, mert mindent legyőz. Tessék, itt amit hallani akartok :DD
Csávó legközelebb meg már oviból válogasson.

Jaj egyből százezer komment istenem. De izgatja mindenki fantáziáját egy 14 éves lány. Látszik a kommentek mennyiségén. Szánalmasak vagytok és tényleg nyomik.
Meg irigyek.

> Csak néha kicsit ésszel is kell ám gondolkozni.
Hja, mint ahogy te is azt tetted. Gondolom egy minimum BMW-snek dobtad szét a lábacskáid.
Igaza volt egy előtte szólónak: mindenki magából indul ki. El tudom képzelni, hogy a sok okostojás mekkora csíra lehetett anno. Irigyek vagytok, semmi mások, monitorfejűek.
Egyébként meg konzervatív vagyok, gyűlölöm a liberálisokat.

Boldog vagy abban a "normális" kapcsolatban?
Szuper!
És el tudod képzelni, hogy más is boldog lehet, de nem csak a te általad megszabott normákon belül?
Szuper! Ügyes vagy, le ülhetsz!

"Igaza volt egy előtte szólónak: mindenki magából indul ki"
Akkor olvasd vissza szépen mit irtál. ;)

> Az azért tetszik, hogy a kérdésekre senki se válaszol,
> csak hajtogatják birkamódon a "szerelem legyőz mindent"
> és a hasonló maszlagot:D
Te olvasol is, vagy csak írsz? :)
23:40-es válasz az semmi?

26/l vagyok.
én is azok pártján állok akik ellenzik ezt a dolgot.
több oka is van.de már elöttem le lett irva szinte mindegyik.
a lány valóban gyerek még,egy fenött pasihoz,lehet hoyg hogy fejlett ,de agyilag még gyerek.ha pasizni akar,a saját korosztályát keresse meg szerintem.
a szülöknek persze hogy nem tetszene,még jó.
amugy meg,a sráccal is van valami bibi,ha egy gyerekkel akar probálkozni.....
késöbb kb 10 év mulva már nem lenne gond eza korkülönbség,de igy.....édes Istenem,hová fajul a világ.

Nem hiszem el, hogy az aki ellenzi az mind le van pontozva ! beállok akkor a sorba, pontozzatok le engem is ! Ez nem éppen normális dolog !
A lány kiskorú ! A szülei hülyék ha belemennek ! Ezt bünteti a törvény és nem is hiába ! ez pedofília ! Legalább a 15öt töltötte volna be !
tök mind1, hogy mennyire érett vagy mennyire nem (az esetek 99%ában nagyon nem azok sem testileg sem szellemileg), nem kéne még ilyenkor pasiznia, ki kéne használja a maradék gyermekkorát, ebben a rohanó világban kurv*ra nem kéne még ezzel is sietni !
Ha a szüleinek esze van akkor egyértelmű nemet mondanak rá ! egy 14 éves kislány mi a jó eget tudhat a szerelemről ? és vele akar majd szexuális kapcsolatot létrehozni a 22 éves barátod ?
"23:46"-ös neked mit mondtak a szüleid ? főképp mit mondott édesapád ? erre lennék kíváncsi....
Nem akarok sértegetni senkit, de általában aki ilyen fiatalon belemegy ilyen kapcsolatba annak valamiféle apakomplexusa (elvált szülők, apa hiánya) van és nem kell ehhez pszichológusnak lenni...
valamint az ilyen lányoknak marad ki az életükből a "kitombolom" magam korszak... ami aztán általában csúnyán visszaköszön mély lelki sebeket hagyva.
14 évesen persze már megvan neki is a szabad akarata és véleménye amit tisztában kell tartani, de valakinek nagyon el kéne magyaráznia, hogy ez nem jó ötlet ! ha az én gyerekem lenne addig rágnám a fülét amíg meg nem értené !
Én remélem a lánynak több esze lesz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!