Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány 22éves sráccal, mi a véleményetek?

Na lássuk a kérdéseket..
A. Hol, hogy ismerkedtek meg..
B. Nem Debrecen környékiek? :P
C. Ki a kezdeményező?

23:46-os vagyok
Ehhez nem szólók semmit,amúgy is a fele ide válaszolóknak ahogy látom lelki beteg,irigy,nincs életük és itt élik ki magukat. Azt sem tudjátok milyen lenne egy ilyen kapcsolat,de azért közben meg fogadni merek,hogy hapsit/nőt is ritkán láttok. 14évesen az ember már eltudja dönteni,hogy mi jó neki. Írhattok amit akartok tőlem lepontozhattok,mert veletek ellentétben nem ez az,az oldal ahol élem az életem,és nem elégít ki ha okosakat írok.:) Ja igen bocs a kivételnek. Mit szóltak a szüleim? Először nem tetszetett nekik,de utána már megértették,hogy szeret és elfogadták. Amúgy nem tudom,hogy ti mennyire járkáltok az utcára,de a legtöbb mai 14 éves simán elmegy 18-20évesnek.Több nekem szoló okos otthon ülő selejt kommentjére nem vagyok hajlandó reagálni bocs. Minden jót. Izgalmasabb életet,akkor talán nem okoskodnátok ennyit erről,főleg úgyhogy nem hinném átéltétek pás.

Jézus.
Hagyjátok már ezt az irigy dumát. Ez a mániátok, mert mással nem tudtok érvelni.
Nem irom le ujra, hogy én spec normális kapcsolatban vagyok, számomra normális élettel.
Tök mind1 ki mit ugat, de ha visszolvastok nem mi kezdtünk el vagdalozni.
Pedig akár mi kapcsolat ellenesek is irhattuk volna, hogy lehet szellemileg ti nem birjátok felfogni miről irunk itt....

Életem szerelme 24 éves, most egy 16 évessel van. Ő már gyereket akar, kezd megkomolyodni, de a lány mellett újra fiatalnak érzi magát... A csajszi úgy néz rá, mint egy istenre.
Én 14 voltam, mikor összejöttünk, ő 16. Valóban baj volt, hogy kimaradt a tombolós korszak. Ő most ezzel a lánnyal éli ki. De mindketten szeretjük még egymást, mindennél jobban, csak olyan körülmények és problémák voltak, amiket egyelőre nem tudtunk megoldani, ezért szakítottunk.
Azért írtam ezt le, hogy az "életből" is lássátok mi motiválhat egy ilyen kapcsolatot.
Egy példát tudok, amikor egy ilyen kapcsolatból házasság lett. (természetesen mikor a lány már eléggé érett lett rá, huszonvalahány évesen)Ők nagyon boldognak tűnnek, de szerintem nem ez a jellemző.
Egy fiú ismerősöm mondta, hogy sokszor azért választanak ilyen fiatal párt, mert őt "kinevelhetik" maguknak. Kedvükre formálhatják a személyiségét bizonyos szinten. Mert ugye az istenként tisztelés, szélsőséges érzelmek elég jellemzőek a tinikre. Ezt ki lehet használni.
Talán ezek mentén el lehet gondolkodni a problémán és nem csak sablonokkal vagdalkozni.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!