Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány 22éves sráccal, mi a véleményetek?

1) Mert a lány éretlen/buta egy párkapcsolathoz a saját korosztályával, így inkább belemegy egy nála jóval idősebb pasival, hiszen úgy van vele, hogy majd mellette belejön. Persze ez tudat alatt zajlódik le, az egészből ő csak csodás szerelmet érez.
2) A pasi túl éretlen/buta egy párkapcsolathoz a saját korosztályával. Ezt pontosan tudják a 20-22-25 éves korukra megkomolyodó lányok, ezért nagy ívben kerülik, az éppenhogycsak nem gyermekkorú lányok viszont még beveszik a maszlagot amit mond.
Arra pedig ne alapozzunk már, hogy van akinek bejön egy ilyen kapcsolat. A pedofil papok közül is biztosan van olyan aki utána büntetlenül kapcsolatban maradhatott a kiszemelt fiúkával, mégsem ez a normális.

23:40 vagyok.
Hihetetlen, mennyi önjelölt pszichológus van itt. Egyszerűen nem fogom fel józan ésszel, hogy miért lehetetlen, hogy 2 ember így egymásra találjon.
Tudjátok, mi az, hogy szerelem? Nem hiszem.

24/L vagyok.
képzeld, tudom mi a SZERELEM.Harmonikus párkapcsolatban élek. Csak néha kicsit ésszel is kell ám gondolkozni.
Remélhetőleg a csaj szüleinek van .

Jó és ha én hirtelen beleszeretek 24 évesen egy 8 éves kislányba és meghúzom a haját mire ő is azt mondja, hogy ő is szeret engem: no most jogom van-e megdönteni? Higgyétek el nagyon nagyon szeretjük egymást de tényleg. Ja, hogy azt se tudja, hogy mi az a szerelem? Az nem számít. Pár év múlva pont összeillenénk, nem?
Nagyjából ezt mondja itt a sok liberális is...
(A "hasonlat" fikció mielőtt nekem esne bárki, a célja mindössze rávilágítani, hogy ha már játszunk a számokkal akkor játszunk nagyban. Mégis mennyi az amit már gáznak tartotok ti is? És miért pont az? 8-22? 9-22? 10-22? És ha teszemazt ti 10-nél húzzátok meg a határt akkor miért pont ott? Talán azelőtt nem érezhet szerelmet senki? De igen, de mégsem kezdenek semmit egymástól mert ez egy halott dolog. Akkor milyen jogon tapsikolunk egy 14 éves kölyöknek, hogy megcsináltatja magát egy dolgozó felnőtt emberrel?)
Tudom lepontoztok, de ilyenektől mint ti nem is érdekel.

Nagyon aranyos, ahogy a sok konzervatív irigy nyomi itt vagdalkozik és éli ki magát :)
14 évesen már teljesen lehet érett valaki, sőt. Lehet, hogy egyesek nem emlékeznek annyi idős korukra, vagy ők tényleg éretlenek voltak. De nem kellene mindig magatokból kiindulni.
Próbálják meg, a szerelem legyőz mindent :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!