Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves lány 22éves sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány 22éves sráccal, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A srác a nagyon jó barátom és tanácsot kért tőlem! Nem tudja hogy mit csináljon! A lány 14 de simán kinéz 20-22-nek komoly gondolkodású! Azért is mert ismerkedni vele mert sokkal többnek néz ki mint amennyi! Csinos lány nagyon! A srác mikor megtudta hogy csak 14 először nevetett és nem akarta elhinni azt hitte hogy csak viccel a lány de aztán mondta neki hogy ez komoly és a srác lesápadt! Nem tudja hogy mit tegyen akarjon e tőle valamit mert ő komoly kapcsolatot szeretne és nem tudja hogy egy 14 éves lánnyal lehet e! Érett a lány végül is és komoly gondolkodású és elszánt! Bár a szülei még nagyon féltik nem nagyon engedik sehova és attól is tart a srác ha esetleg úgy dönt hogy megpróbálja vele akkor majd a szülők mit fognak szólni! Mert akár a szülők is tönkre tehetik a kapcsolatot a korkülönbség miatt!
2009. nov. 8. 23:24
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
71%
Ha van a szülőknek kis esze akkor nem teszik tönkre. Próbálja meg. Csalódni az életben sokat kell még, akár hány éves.
2009. nov. 8. 23:31
 2/44 anonim ***** válasza:
37%

14-22.

NE-NE-NE -...-

2009. nov. 8. 23:34
 3/44 anonim ***** válasza:
56%
14 éves lány semmiképp se lehet felkészülve egy ilyen kapcsolatra szerintem...Mellesleg a szülők sem engednék ezt az egészet,aztán csak a baj lenne.
2009. nov. 8. 23:35
 4/44 anonim ***** válasza:
58%
NOOO! Egyszerüen nem hiszem elhogy a lány 20-22nek!
2009. nov. 8. 23:39
 5/44 anonim ***** válasza:
66%

Micsoda vészmadarak és okosok vannak. Ne-ne...de miért ne?

Baze, nekem is volt 14 éves csajom 22 éves koromban :)

Az exem is jóval érettebb volt a koránál, 7 hónapig voltunk együtt. A szülei simán támogattak, ismertek előtte is.

Sztem simán lehet, hogy a 14 éves lány az igazi neki, ne hagyja ki.

2009. nov. 8. 23:40
 6/44 anonim ***** válasza:
39%

Mindig jön valami nagyonliberális nyomi aki beszól érte de:

Pedofil kapcsolatot ne. Lehet, hogy még a lány nem elég érett ahhoz, hogy a saját korosztályából válasszon valakit, de hidd el, csak idő kérdése és menni fog neki! Az pedig felejtős, hogy egy épphogy fiatalkorú egy felnőttel kezdjen.

2009. nov. 8. 23:40
 7/44 A kérdező kommentje:
Hát figyelj én lány vagyok 20 éves és hidd el, hogy annyinak néz ki! Egyrészt magas is kb 175 és 180 között lehet és meg van minden női adottsága szóval ki van fejlődve a lány!
2009. nov. 8. 23:41
 8/44 anonim ***** válasza:
50%

Jó akkor én tapasztalótból írok:

14 voltam mikor össze jöttem életem nagy szerelmével ő 21 volt,és lássatok csodát mindig fejletebb voltam a koromnál kb 20-nak kinéztem,most 18 vagyok és még mindig vele vagyok. Nem kell mindenkin ítélkezni,mégis milyen alapon mondjátok,hogy ne? Inkább akkor már,hogy nem jó ötlet.

2009. nov. 8. 23:46
 9/44 anonim ***** válasza:
67%

Hát pl azért mondtam hogy ne, mert nem normális 22 évesnek 14 éves.

Ha annyinak néz ki, ha nem akkor is 14, az más kérdés hogy koravén.

És ne legyünk már naivak, hogy a srác a 2 szép szemét nézegeti majd.

Miért nem a korabeliekkel kezd?

2009. nov. 8. 23:46
 10/44 anonim ***** válasza:
58%
Annyiszor volt már ez a kérdés.Amúgy egy 14 éves lánynál a komoly gondolkodású az mit jelent?Ja én ellenzem a dolgot - véleményen vagyok 30F
2009. nov. 8. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!