Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alázzam meg magam, vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ezek az előzmények.

Ma reggel a csajszi közölte velem, hogy tényleg nála lakik a vőlegényem, de ne parázzak, telljesen baráti a kapcsolatuk. Továbbá meghívott holnapra ebédre. Nem tudom, elmenjek-e, vagy sem.

2013. szept. 30. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Rendes a csajtól, hogy kedves volt veled, de én nem mennék el.

Azért nem, mert nem a párod hívott. Gondolom eléggé érettek vagytok már ahhoz,hogy a gondjaitokat ketten beszéljétek meg. Nincs szükség mediátorra.

Szerintem hívd fel a vőlegényed és mond meg neki,hogy találkozzatok valahol és beszélgessetek.

Magyarázd el neki,hogy miért kaptál dührohamot és kérj bocsánatot.Valamint mond el,hogy ez neked miért esett rosszul. Aztán a többi azon múlik, hogy ő mennyire szeret téged és mennyire hajlandó újrakezdeni.

Csak megsúgom: Az én párom tanár. Tele a suli fiatal koléganőkkel,akikkel nagyon jóban van. Lelkiznek/mindent kibeszélnek, de az az első,hogy amikor hazaér beavat a dolgokba,mert tudja,hogy másnak nem mondanám el. Én vagyok az egyetlen ember,akiben ennyire megbízik és ez szerintem így is lenne a normális,elvégre én is hozzá szaladok, ha valamiről beszélgetni akarok.

2013. szept. 30. 23:18
 12/16 A kérdező kommentje:

Fú, basszus, most nézem, hogy totál úgy jön le az írásomból, mintha nem beszélnék a vőlegényemmel, pedig de.

Sms-telefon-találkozás is volt.

A vőlegényem úgy érzi, hogy a szerelem már nem elég. Elmondta, hogy hiába szeret, ezt nem tudja elviselni.

Az előző kettő "hasonló esetnél" még próbált bevonni a barátságba, de végül kiharcoltam, hogy megszakadjon a kapcsolat. Tudom, hogy az önértékelésemben van a hiba.

El is mondta, hogy erről már csak emiatt nem szólt. Azt mondta, hogy szüksége van egy-két barátra, hiszen nekem is van.

Ráadásul mérgemben elpofáztam pár dolgot a barátnőmnek a csajszival kapcsolatban, aki szintén nem bírt a szájával és továbbmondta. Szóval most eléggé furán néznek a csajra.

Rámtört a paranoia: mi van ha meg akar mérgezni. Hogy a kedvesség csak álca. Persze ez csak egy futó, hülye gondolat.

2013. szept. 30. 23:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, az van, hogy neki lányok a barátai. Ha ezt nem tudod elviselni, akkor nagyon kemény Nektek együtt. Mi lenne, ha külön laknátok és újra együtt járnátok az együttlakás helyett, és addig Te foglalkoznál a lelkeddel? Ajánljak kineziológust, stb -t? Szívesen beszélgetek Veled, vagy nyithatunk egy blogot, ahol tanácsot adok.
2013. szept. 30. 23:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy. Miért kell elüldözni a vőlegényed barátait?
2013. okt. 1. 07:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Hagyd a vőlegényed, JOBBAT ÉRDEMEL!
2013. okt. 2. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hogy mi lett?

Remélem megtépted a csajt, és visszakaptad a vőlegényed!!!

2013. okt. 28. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!