Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alázzam meg magam, vagy hagyjam a fenébe?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ezek az előzmények.
Ma reggel a csajszi közölte velem, hogy tényleg nála lakik a vőlegényem, de ne parázzak, telljesen baráti a kapcsolatuk. Továbbá meghívott holnapra ebédre. Nem tudom, elmenjek-e, vagy sem.
Rendes a csajtól, hogy kedves volt veled, de én nem mennék el.
Azért nem, mert nem a párod hívott. Gondolom eléggé érettek vagytok már ahhoz,hogy a gondjaitokat ketten beszéljétek meg. Nincs szükség mediátorra.
Szerintem hívd fel a vőlegényed és mond meg neki,hogy találkozzatok valahol és beszélgessetek.
Magyarázd el neki,hogy miért kaptál dührohamot és kérj bocsánatot.Valamint mond el,hogy ez neked miért esett rosszul. Aztán a többi azon múlik, hogy ő mennyire szeret téged és mennyire hajlandó újrakezdeni.
Csak megsúgom: Az én párom tanár. Tele a suli fiatal koléganőkkel,akikkel nagyon jóban van. Lelkiznek/mindent kibeszélnek, de az az első,hogy amikor hazaér beavat a dolgokba,mert tudja,hogy másnak nem mondanám el. Én vagyok az egyetlen ember,akiben ennyire megbízik és ez szerintem így is lenne a normális,elvégre én is hozzá szaladok, ha valamiről beszélgetni akarok.
Fú, basszus, most nézem, hogy totál úgy jön le az írásomból, mintha nem beszélnék a vőlegényemmel, pedig de.
Sms-telefon-találkozás is volt.
A vőlegényem úgy érzi, hogy a szerelem már nem elég. Elmondta, hogy hiába szeret, ezt nem tudja elviselni.
Az előző kettő "hasonló esetnél" még próbált bevonni a barátságba, de végül kiharcoltam, hogy megszakadjon a kapcsolat. Tudom, hogy az önértékelésemben van a hiba.
El is mondta, hogy erről már csak emiatt nem szólt. Azt mondta, hogy szüksége van egy-két barátra, hiszen nekem is van.
Ráadásul mérgemben elpofáztam pár dolgot a barátnőmnek a csajszival kapcsolatban, aki szintén nem bírt a szájával és továbbmondta. Szóval most eléggé furán néznek a csajra.
Rámtört a paranoia: mi van ha meg akar mérgezni. Hogy a kedvesség csak álca. Persze ez csak egy futó, hülye gondolat.
Megkérdezhetem hogy mi lett?
Remélem megtépted a csajt, és visszakaptad a vőlegényed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!