Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem? Kinyírjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Kinyírjam (jelképesen) vagy hagyjam a francba (alázzam én is meg, ahogy ő tette)?

Figyelt kérdés
Sajnos kiderültek dolgok a vőlegényemről és amikor rákérdeztem még neki állt feljebb és kiabált. Tudok róla, hogy nyíltan csal, de ő próbálja tagadni és menteni a menthetőt. Néha azt hiszi sikerül, de én meg nem mondom meg neki, hogy már régen lebukott. Megbeszéltem vele a dolgokat, de az ő reakciója nem más, mint: Rendezzük le sexxel a gondokat, ha másképpen nem megy! címszóval. Unom, hogy komplett idiótának tart és hülyének néz. Azt hiszi nem jutnak el hozzám az infók, de nagyon téved, hiába az "óvatossága".
2008. szept. 6. 07:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd el.
2008. szept. 6. 08:50
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
egyértelmű h hagyd el
2008. szept. 6. 10:27
 3/11 anonim válasza:
83%
Figyelj! Én azt tenném a helyedbe hogy megaláznám de nagyon. megismerkednék más fiuval aki normális és adnék esélyt a dolognak ha a völegényed ezeket megtudná 100% hogy kapatna utánnad és nem kicsit és keveset. Igy megtudod mennyit érsz neki!!!!!!!!!!!!! probáld ki!!
2008. szept. 6. 10:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
szia:)én is az mondom hogy hagyd el..vagy leckésztesd meg de nagyon!!! csak ha később hagyod el nagyobbat sérülsz!!minél hamarabb tul kell lenni a dolgokon..és adj magadnak egy esélyt az ujabb szerelemre..ami mellette nem jöhet már szóba!!sok sikert!!
2008. szept. 6. 10:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Volegenyed? Hat ez egy kis bajt okoz..mert nem epp olyan egyszeru elhagyni..ott a csalad meg mindenki aki mar szervezi a nagy eskuvot mit sem sejtve arrol amin te keresztul messz... de ne felj kitalalni... es eszedbe se jusson hozzamenni! annal nagyonn hulyeseget nem csinalhatnal mind 1 ijen emberhez felesegul menni... ne engedd h legyozzon...legyel eros! mutasd meg neki h ki v es h nem hasznalhat ki mind 1 mosogatorongyot! nem erdemel meg teged..neki inkabb 1 anya kell azt hiszem aki foz/mos ra es nem 1 szereto feleseg... tobbet ne engedd kozel magadhoz! se testileg se lelkileg!
2008. szept. 6. 16:07
 6/11 anonim ***** válasza:
nagyobb*
2008. szept. 6. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:

batorsag kell hozza, mert biztos regota egyutt vagytok, ha a volegenyed, de nyilvanvaló, hogy nem szeret.

hagyd el, ne leckéztesd, elég lecke lesz neki az élet, ha tovabbra is ilyen lesz, inkább élj TE teljes, boldog életet, mégcsak ne is fáraszd magad ezzel a mocsokkal.

2008. szept. 6. 18:28
 8/11 anonim ***** válasza:

"Unom, hogy komplett idiótának tart és hülyének néz."

Hat, te dontod el, hogy az maradsz-e...

2008. szept. 6. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért néz hülyének, mert hagyod neki. Ha tudod, hogy megcsal, miért nem hagyod el? Miért tűröd, hogy ezt tegye? Ne mondd azt, hogy mert szereted, meg hogy van sok szép emléketek. Ha ezt teszi veled, akkor biztos hogy nem szeret és csak röhög rajtad. Hagyd el és keress egy olyat, aki tisztel téged. Akkor majd látni fogja, hogy milyen boldog vagy nélküle. Tudom, hogy beszélni könnyebb, mint megtenni, de ha józanul belegondolsz, nincs más út. Sok sikert egy boldogabb kapcsolathoz.
2008. szept. 6. 21:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Már egy ideje azon gondolkodom, hogy hogyan hagyjam el, és hogyan mondjam meg neki. Nem engedtem magamhoz közel azóta sem. Hogy szeretem-e? Talán egy kicsit, de ez inkább szánalom, mint szerelem.

Köszönöm nektek!

2008. szept. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!