Elnézést, ha rossz témában tettem fel a kérdést, de ezt találtam a leg ideálisabbnak. Hány éves kortól lehet afrikai gyermeket jelképesen örökbefogadni? Vagy ez változó minden társaságnál?
Mit jelent hogy jelképesen örökbe fogadni? Ilyet még nem is hallottam.
Örökbe fogadni külföldi gyermekeket sokkal nehezebb mint magyar gyermeket.Amire szükség van az örökbe fogadáshoz
-Felnőtt életkor.Mivel nálunk ez 18 év,de külföldön 21,így elképzelhető hogy 21 évet minimum be kell tölteni
-anyagi háttér
- megfelelő életkörülmények
-lakás
-munkahely
-egészség
Igen, arra gondoltam, amit utolsó írt.
Minden hónapban pénzt utalni át egy gyermeknek, ezzel támogatva Őt.
Miért nem támogatsz egy magyar gyereket, pl egy árvát?
Amúgy meg ezek a pénzek nem jutnak el a (szívhezszóló kamufotó alapján) kiválasztott gyerekhez. (ok max 10%-a)
Én ismerem azokat a weboldalakat, amiket keresel. És most lehet, hogy le fogsz pontozni, de direkt nem árulom el. Pont azért, amit a fentiek is írtak: nem tudhatod biztosra, hogy a pénz megérkezik hozzájuk.
Nemes szándék lakozik a szívedben ha segíteni akarsz. Javaslom, hogy inkabb vegyél egy rakás ruhát meg játékot és vidd be a fóti gyermekvárosba, vagy akár pénzzel támogasd a lakhelyedhez közel eső árvaházat.
Ha igazán, hosszútávon szeretnél gyerekeknek segíteni akkor inkább a jövőjüket támogasd. Páldául fizess nekik nyelvtanfolyamot, vagy ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!