Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alázzam meg magam, vagy hagyjam a fenébe?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ezek az előzmények.
Ma reggel a csajszi közölte velem, hogy tényleg nála lakik a vőlegényem, de ne parázzak, telljesen baráti a kapcsolatuk. Továbbá meghívott holnapra ebédre. Nem tudom, elmenjek-e, vagy sem.
Persze, hogy menj el.
Miért ne mennél el? Mi szól mellette?
refog keylogger
Baromira nem fűlik a fogam, hogy csevegjek a vőlegényem exével, akinél három napja ottalszik.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nagyon megalázó lesz. Az a legrosszabb, hogy a csaj tök kedves volt ma.
én nem a csaj miatt nem mennék el, hanem azért nem, mert a vőlegényed is ott van és ő nem hívott.
az egész sztorira annyit tudok mondani, hogy én meg tudlak érteni... én páromnak is van egy drága kolléganője, akivel puszipajtások, lelkiznek mint a 10 éves kislányok. nagyon nehezen viseltem az elején, hogy egy másik nővel ilyen viszonyban van, de miután összejött egy faszival és előtte már hetekig ő volt a téma kettejük között, kicsit nyugodtabb vagyok. nem 100%osan, de talán elhiszem azt, hogy mindkét fél részéről pusztán barátságról van szó.
igazából nem tudom mit lehetne csinálni. szerintem hagyni kéne lecsillapodni a kedélyeket. te nagyon nem tudsz puncsolni... így meg pláne nem, hogy hozzá menekült... szándékosan, hogy téged provokáljon, vagy nem, tök mindegy, de ez így gáz és hülye volnál, ha nem lennél féltékeny. szóval a drága vőlegényednek kéne hazamennie. addig szerintem nem tehetsz, illetve nem kellene tenned semmit.
3: Mért rossz az, hogy kedves?
Mit szeretnél vele, verekedni?
Az jobb lenne Neked? Miért?:)
Voltam ilyen helyzetben, az exemnél aludt az "àllitolag csak baràt" exe, késöbb kiderült, nem csak baràtok voltak.
Nem tudom mire vélni a helyzetet. Én hagynàm a fenébe. De a pasit is. Mehet vissza az exéhez.
még annyit tehetsz, hogy írsz neki egy levelet/emailt/sms-t, amiben kifejted az érzéseidet, hogy mi is vezetett idáig és miért is vagy féltékeny (megjegyzem: teljes joggal). ha ezt ő képtelen megérteni, akkor ez van, ennyi volt. nem tehetsz többet. tényleg minden épeszű ember féltékeny volna ilyen helyzetben, pláne hogy kiderült, még több is volt közöttük... ez így tényleg elég gáz. szóval nem gondolom, hogy neked kéne puncsolni. vagy hazajön, vagy nem. de a levélkét megírhatod.
4es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!