Fiuk! Szerintetek irjak annak a pasinak akit szeretek es tudom, hogy en is tetszem neki, de mostanaban egyszerüen nem jelentkezik nalam, valoszinüleg nincsenek erzelmei irantam. Vagy inkabb hagyjam es ne alazzam meg magam?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 18:06
1/8 anonim válasza:
Biztos megunta,hogy olyan szekér után fut,ami nem veszi fel.
3/8 A kérdező kommentje:
Mert attol felek,hogy nyomulasnak venne.Neha összefutottunk valahol,mindig kerdezte,hogy en miert nem hivom soha,erre irtam neki multheten,de nem valaszolt ra azota sem.Na ezert nem merek mar irni neki.
2013. aug. 16. 18:12
4/8 anonim válasza:
Hát figyelj, ha veled nem kommunikál valaki, aki bejön neked, te mire gondolsz? Ugye arra, hogy nem érdekled az illetőt? Elvileg az érdeklődésnek kölcsönösnek kell lennie, te is kereshetted volna néhanapján a srácot, így valószínűleg azt gondolta, hogy értelmetlen próbálkoznia, mert te mondjuk nem érdeklődtél iránta, és azt látta, hogy csak unszolás hatására írtál neki. Még annyit tehetsz, hogy írsz neki, vagy megkeresed személyesen, telefonon stb., és elmagyarázod neki, hogy miért voltál ilyen visszahúzódó, és hogy nem azért nem érdeklődtél iránta, mert nem érzel iránta semmit. Jó esetben értékelni fogja a vallomásodat, rossz esetben meg lepattint.
5/8 anonim válasza:
A 4-es válaszát szebben meg se lehetett volna fogalmazni! :)
Igaza van, cselekedj aszerint!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt!Es hivjam vagy inkabb irjak neki...?
2013. aug. 16. 18:44
7/8 anonim válasza:
Ha felhívod, az mindenféleképpen személyesebb (tehát elvileg jobb), azonnal tudtok is reagálni egymás mondandójára, és szerintem a híváshoz nagyobb bátorság is kell, mint egy "személytelen" üzenetben elmondani ezt-azt, tehát valószínűleg a srác is jobban fogja értékelni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. aug. 17. 02:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!