Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most miért nem jelentkezik?

Most miért nem jelentkezik?

Figyelt kérdés

Buliban megismerkedtem egy sráccal, szimpatikusak voltunk egymásnak, elég el tudtunk beszélgetni. Ölelésen kívül semmi nem történt, illetve megkérdezte, hogy megpuszilhat e. Haza is kísért, és egyébként illedelmes volt. Megbeszéltük, hogy facebook-on bejelöl, ez meg is történt. Azóta se kép, se hang.

Nekem kéne írni? Az olyan nem is tudom... Nem őt kéne hagyni hódítani?

2013. aug. 7. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a neve?

Csak mert pár hete ismerősök bemutattak egy srácnak,szintén ölelés/puszi,szimpatikus,értelmes,bármiről lehet beszélni vele,megbeszéltük hogy keressük egymást és meglátjuk hogy mi lesz és azóta sincs semmi...

2013. aug. 7. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
hát azért nem hiszem, hogy ugyanarról lenne szó :D inkább a helyzet hasonló! :)
2013. aug. 7. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem van rá esély,egyik barátnőm is áradozott róla facebookon és akkor nyögtem be neki hogy ne nagyon reménykedjen mert én is így jártam vele:"D
2013. aug. 7. 21:31
 4/4 anonim válasza:

Az ilyen srácok azt kell mondjam felejtősek. Sajnos ezek a helyes, kedves, udvarias, intelligens fiúk maguk is tökéletesen tisztában vannak a vonzerejükkel és ezt maximálisan ki is használják (mert miért is ne tennék, ugyebár), élvezik, ahogy körülzsongják őket a lányok.

Nekem is volt ilyen pasim, sajnos az ujja köré csavart, belészerettem, aztán egy szó nélkül dobott (ezt konkrétan onnan tudom, hogy két hónapja sz*rik a fejemre és egyedülállónak hirdeti magát), face-en persze továbbra is az ismerősöm még. Igaz, mi randiztunk is párszor, de még ha nem is ugyanarról a srácról van szó, akkor is ezek dettó ugyanúgy vannak beprogramozva, csak gyűjtik a mézet innen-onnan és fürdenek a csajok áhítatában, no meg persze az egójukban. :/

Tisztelet a kivételnek, ami sajnos úgy fest, felettébb ritka.

2013. aug. 7. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!