Miért nem jelentkezik?
Figyelt kérdés
A srácnak, aki tetszik nekem, adtam tegnap egy levelet. Volt benne pár sor, a mobilszámom és a nevem. Nem hívott fel tegnap, pedig egész délután arra vártam. Azt mondják, hogy nagyon félős. Miért nem keresett? Mit csináljak, ha nem hív fel? Meddig várjam a hívását??2013. jún. 11. 14:57
2/14 anonim válasza:
Az átlag pasinak 3 nap kell minimum, mire rászánja magát, hogy felhívjon ;)
3/14 anonim válasza:
biztos nincs hangja és nem tud beszélni a teelefonba :D
4/14 anonim válasza:
"nagyon félős"
Akkor valószínűleg életed végéig is várhatnál... inkább állj le vele beszélgetni, meg hívd el randizni! :)
5/14 anonim válasza:
Mivelhogy egyáltalán nem biztos hogy te tetszel neki, ezért lehet hogy nem akar tőled semmit azért nem hív, erre nem gondoltál?
6/14 anonim válasza:
Bevitték a rendőrök, kábítószer terjesztésért.
7/14 A kérdező kommentje:
5-ös, de ha nem érdeklem akkor is írhatna egy sms-t, hogy 'bocs, de nem'.
2013. jún. 11. 15:25
8/14 anonim válasza:
na látom az olyan válaszokat nem fogadod jól, amik arra utalnak, hogy esetleg nem jössz be neki :)
rengeteg lehetőség van:
ha félős is, egy ilyen levél elegendő löketet adna ahhoz, hogy megkeressen téged, lehet szimplán nem érdekled és azért sem válaszol, mert sokan nem szeretnek másokat visszautasítani, nem tudják hogyan kell, vagy egyszerűen csak nem foglalkozik vele. szerintem ha nagyon akarna tőled valamit, már megkeresett volna
az is lehet, hogy valamelyik barátja vagy barátnője azt a tippet adta neki, hogy kicsit várasson meg téged.
stb..
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. jún. 11. 15:32
10/14 A kérdező kommentje:
De év végén elköltöznek. Ezért léptem tegnap. Meddig várjak??
2013. jún. 11. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!