Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok?! Van értelme?
Haza mennek 2 hétre....még addig várok...és befejeztem.
Azon már ne múljon...leszólhattok, szídhattok, ócsárolhattok, de borzalmasan szerelmes vagyok. És ő is az...
"Haza mennek 2 hétre..."
"borzalmasan szerelmes vagyok. És ő is az..."
Hogy lehetsz ennyire naiv? Hazamegy a saját barátnőjével 2 hétre, biztosan nagyon szerelmes ő is, csak nem beléd... Én ezt mondtad, a határ a szex. Az meg volt, már nem vagy értékes a számára. A helyzet semmit se változott, ugyanúgy együtt vannak és együtt is maradnak. Majd 2 hétig nem látod, visszajön, aztán majd azt mondja, hogy átgondolta és inkább megpróbálja újra a jelenlegi barátnőjével de milyen szerencsés lesz aki a te barátod lesz majd blablablabla....
Te honnan ismered a barátnőjét?
Miért mennek megint haza?EGYÜTT.Nemrég voltak otthon.
Lejárt a határidő,nem szakított a pasi.Ha most még vársz rá,magaddal tolsz ki nagyon nagyon.
Hogy ne írjam pontosan azt,amit az előttem szólók.Vagy:Tegyük fel,hogy két hét múlva szakít.Akkor is a megbeszélt egy hónapon túl lenne.Tudnál te még ebben az emberben bízni?
Barátnőjével megy haza, de nem egy helyre...csak a tesójának lesz a szalagavatója, és arra kell haza menniük.
Nem alszanak együtt, nem beszélnek, teljesen minden megszakadt, csak még nem mondták ki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!