Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok?! Van értelme?
Én nem tudnék bízni benne,pláne nem menne,hogy felhőtlenül időt töltsek vele.Előttem lebegne,hogy van barátnője,hozzá megy haza,vele alszik,és a többi.Te nagyon hamar beleszerettél.Nem tudom az ő részéről mennyire lehet szerelem úgy,hogy közben más nővel éli a napjait.
Második sem tudnék lenni.Addig szüneteltettem volna a dolgot kettőnk között,még nem szakítanak.De a legbiztosabb,hogy bele sem kezdtem volna így.
Mesélek még...:)
Amúgy köszönöm a véleményeket a pozitívakat és a negatívakat egyaránt!
Otthon volt 2 hétig mert haza mentek látogatóba..napi szinten minden egyes este ahelyett h a csajnál aludt volna, velem beszélgetett, reggelig skypeon, és kameráztunk! Ahelyett h a családjával töltötte volna azt a 2 hetet, nekem írt, "velem" volt..borzalmasan jól esett és ez a bizalom akkor kezdődött felépülni nálam, mert ezzel nekem megmutatta, hogy én vagyok neki a legfontosabb. Munkám azért van mert ő szerzett nekem és addig ment míg nem talált...mert tudta, hogy ha nem lesz, akkor haza költözöm. Ő tisztába van vele, hogy sem a szeretője nem leszek sem a szex partnere...akkor miért ment volna ebbe bele? Senki nem kényszerítette őt, hogy azt mondja nekem, hogy szerelmes belém, és hogy egy pillantásommal le tudom venni a lábáról, és azt se, hogy a tengerparton közölje velem, hogy ha szakít a barátnőjével és véletlenül én megismerkedek egy másik sráccal, csak akkor fog békén hagyni, ha látja h tényleg boldog vagyok. Mert ha nem ő addig jön utánam, amíg vele nem fogok lakni...
Küldtem neki egy képet, és látszódott, hogy fiúkkal beszélgetek még rajta kivül, akkora féltékenységi jelenetet lerendezett, hogy kb. szikrát nem kaptam. Miért beszélgetek és akkor másik pasikkal, amikor ő vele is, ő mindig 100% -osan rám koncentrál velem ellentétben. Biztosan azok a fiúk is bejönnek nekem, kitudja miket írogatok nekik...stb stb.
Most lehet, hogy tényleg én vagyok egy elcseszett 19 éves, szerelmes csaj, de hogy ez nem kamu az biztos.
Drágák vagytok és érzem, hogy csak jót akartok ti is nekem, de már nem tudok veszíteni, mert már ha most hagynám őt, esélyt nem adva neki, teljesen magam alatt lennék. De ha esélyt adok neki és átver, akkor is szintén magam alatt leszek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!