Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok?! Van értelme?
Mondjuk én sem mentem volna haza egy olyan emberrel,akivel szakítani akarok.Ez nem jó stratégia.A barátnője azt hiszi minden rendben van.Legalább a srác szépen felvezethetné neki a dolgokat,hogy valami már elmúlt,és ennek vége lesz közöttük.Az,hogy hazament velem,még inkább dob rajta.
Lehet veled beszélgetett minden nap,de a tudat ott van,hogy van neki egy másik,akivel lehet nem beszél annyit,de együtt vannak.És nem tudni hogyan vannak,mert csak a srác elmondásából tudod.Nem tudod vele hogyan viselkedik.Nem tudom nem-e azért teper ennyire a srác,mert határidőt adtál neki.
De hogy én is írjak egy kis pozitívumot is:Már elég rendesen benne vagy ebben a dologban,mindenképpen sérülni fogsz,ha nem úgy alakul.De ha nem próbálod meg,sosem tudod milyen lett volna,ha.És a kitartásod lenyűgöző,az plusz pont.Meg az optimizmusod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!