Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan feleség aki elvált? Többi lent!
Na szóval.... van aki azért vált el mert nem volt boldog a férjével és másik férfi miatt ment el? Tehát a férj nem iszik nem verekszik és remek apuka, dolgozik és jól keres! Érzelem mentes kapcsolatról van szó, annyi a gond a férjjel, hogy nem törődik nem szeretget, semmibe vesz, lapos, unalmas egyszerűen boldogtalanság van! Hiába volt már erről téma nem érdekli a dolog csak hebeg habog....
Feleség megcsalta egy másik férfival, szerelmesek egymásba és szeretne elválni a férjtől és a gyerekkel önellátó akar lenni és össze jönni az új pasival! Férjnek volt sok sok éve javítani a házasságon nem hallgatott a feleségre!
(Egy közös gyerekük van 10 éves!)
NEM én rólam van szó, hanem egy ismerősömről!
Sztorik jöhetnek és részletes beszámolók!
"Eléggé lightos feleség az olyan, aki egyből átugrik egy másik kapcsolatba, látszik, hogy a gyerekére nem gondol, ami ebben az esetben a legnagyobb baj."
Ez cáfolandó! Miért egyből? Volt sok sok éve a férjnek, hogy változzon a helyzet! Feleség sokszor vázolta neki és akart vele és beszélt is vele, hogy nem boldog és többre vágyik, szerelem, szeretet, törődés, odafigyelés, önzetlenség, közös programok, beszélgetések stb!
De gondol igenis a gyerekre is, de az sem jó dolog, ha a gyereknek a szülei nem boldogok! Persze így se jó úgy se jó a gyereknek, sehogy se lesz jó, de valahogy lesz!
"A gyerek felnő, ha összeveszik vele, akkor majd azt mondja, hogy figyelj, te nem vagy az apám! És igaza lesz."
Nem minden gyerek vág ilyet a másik fejéhez ez neveltetés kérdése a másik az ilyenkor az új palinak kell alkalmazkodnia a gyerekhez. Okítást meg a nevelést NE az új pali végezze, van neki anyja és ő rá kell hagyni ja meg van neki apja még, ha nem is együtt fognak élni de akkor is ott az apja!
Na igen talán a gyerek megszületése előtt kellet volna megnézni kivel alapít családot!A gyermek nagy felelősség és nem csak arról beszélek hogy felkell nevelni hanem pont erről hogy tudni kell azt hogy ki lesz a gyermekem apja.És igen egy normális szülő a gyermeke érdekeit nézi.Persze vannak helyzetek amikor már nagyon nem megy de ahoz hogy egy kapcsolat ellaposodjon nem egy ember tehát nem a férj tehet hanem a feleség is és a megcsalással nem csak a férjét csalta meg hanem a gyermekét is!Egy család megy tönkre egy nő "boldogságáért"!!!
Ma már sokan így vannak ha boldogtalan vagyok amiről csak saját magad tehetsz akkor megyek tovább nem baj ha ezzel családot teszek tönkre. :(
A boldogságot nem a másiktól kell várni hanem magadnak kell megtalálni,(Ha már gyereket szült neki gondolom valami csak van abban az emberben).
Kedves Kérdező!
Te tettél fel egy kérdést és véleményeket vártál akkor miről is beszélsz?Hidd el nem egy 15 éves lány vagyok aki unalmába írkál hülyeségeket és nem nekem kell elgondolkozni mit is csinálnék !Megtudom oldani gondjaim!
Amit leírtam számodra butaság de van akinek nem.Valamint nem kell véleményt kérni más embertől mert ahány ember annyi felfogás és ha számodra ezek butaságok akkor a magad esze után kell menni és nem felháborodva ismeretlent,célozgatva lehülyézni.Elnézést kérek hogy a kérdésedre válaszoltam többet nem fog előfordulni. :))))))
Valamint igazán tiszta szívből kívánom a hölgynek aki nem te vagy hogy megtalálja a helyes utat!Szép napot kívánok neked!!!
Kedves utolsó!
Így van mindenkinek van saját véleménye! De gondolkodj el, ha te nem vagy boldog akkor te is lehet el fogsz válni és máshol keresed a boldogságot! Másik az amikor amikor a gyerek világra jött akkor lehet boldogok voltak. Gyerek 10 éves azért az már régen volt! Feleség megakarta beszélni a férjjel sokszor, hogy ez nem jó így és jó volna változtatni. Gyerek vállalásnál nem lehet ezt előre tudni, hogy vajon ő az igazi! Ezért nem értem a gondolkodásod. Kíváncsi lennék, ha totál belezúgnál valakibe és vele szeretnél lenni akkor te mit tennél?!
Kedves kérdező!
Azért válszolok mert nem vagyok egy bunkó ember és senkit nem megbántani akartam de sajnos én nagyon nem szeretem ha egy család szétmegy és ha ezért a szemléletért hülyének tartanak akkor,legyen!
Voltam szerelmes és csoda szép és jó érzés ez biztos de az a baj vele hogy soha nem tart örökké egy idő után átalakul egy másik érzéssé ami sokkal szebb és fontosabb.
Valamint számomra az apa ugyan olyan szent mint a gyermek ezért minimális esély van arra hogy más férfira úgy tekintsek.
Remélem nem bántottalak meg,mindenki maga tudja a maga életét nem ismerlek téged és a szóban forgó családot ez az én életem és én így élem te amúgy ők meg emígy és ez így van jól mindenki a maga hibájából tanul.Mégegyszer szeretnék szép napot kívánni és sok boldog percet bármi is történjen.
:)
U.I:Nem azért nem szeretnék többet válszolni,mert gondom van ezzel ,csak nincs értelme egymást bántani hisz nem egyforma az élet felfogásunk.
Egy biztos, hogy nehéz az élet! Nehéz döntés előtt áll az ismerősöm! Én mondtam neki, hogy váljon, ha nem boldog vele, de a gyerekkel problémás azért....
Kíváncsi leszek azért majd a dologra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!