Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! A legjobb barátom elveszi a barátnőjét. Mit tegyek?
Nagyon régóta szerelmes vagyok belé, de nem mertem neki elmondani, mert mindig volt barátnője vagy épp gyászolta az előzőt, szóval nem volt alkalmas időpont. Kicsi kora óta ismerem és nagyon közeli barátok vagyunk, de az még előtte is titok, hogy a fiúkat szeretem.
Én voltam az első, akit beavatott, hogy eljegyezte a barátnőjét és hogy már készülnek az esküvőre. Sietnek, mert útban van a baba és szeretnék ha már túl lennének a szertartáson, amikor a pici megszületik. Nagyon boldognak tűnt. Megkért, hogy segítsek lebonyolítani az esküvőt, hogy minden tökéletes legyen. Szívesen segítenék és örülök hogy van még valaki rajtam kívül aki szereti, de nem leszek képes végigcsinálni ezt az egészet! Az egyik szemem sír, a másik nevet amikor együtt látom őket. Mit csináljak? Szeretnék a barátjaként mellette maradni, de nem tudom hogy van-e ehhez elég erőm.
Maradjatok a barátságnál. Már úton a baba. Ha elmondod, lehet, hogy megszakít veled minden kapcsolatot.
Én is megszakítottam minden kapcsolatot azokkal a lányokkal akik belém voltak zúgva.
Persze hogy csak galibát okoznék. Nem akarom megnehezíteni még jobban az életét, amúgy is mostantól egy elég zűrös időszak jön az életében.
De nem tudom hogy mellette maradjak-e, próbáljak meg szép lassan eltávolodni tőle vagy valami mondvacsinált okkal szívódjak-e fel!? Az eddigi életem több mint felét azzal töltöttem, hogy közelről csodáltam őt és álmodoztam róla. Nem hiszem hogy sikerülne elfelejtenem valaha is.
Mi volt ez a videós cucc? Csak én nem értem?
Utolsó: kösz a tippet, még meggondolom xD
Meséld csak el, remek időzítés!
Mivel nem homo eddig sem volt esélyed. Keress másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!