Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok?! Van értelme?
"Nem alszanak együtt, nem beszélnek,
teljesen minden megszakadt" Ezt honnan tudod biztosra, hogy tényleg így van? Csak mert ő mondta, egy olyan ember, aki a barátnője mellett mást szédít?
"Ma mondta Ő, ha jönnek haza és még
együtt lesznek és nem teszi meg értem ezt,
akkor meg sem érdemel engem. És
megcsókolt és kezet ráztunk amolyan
fogadós dolog..de bízom benne, látom,
hogy szenved...:)" Szóval még mindig nem tudja ő maga sem, hogy a túllépett egy hónapos ultimátum után illene valamit valamelyik fél felé lépni?
Köszönöm az utolsó hozzá szólónak, agyon puszilgatnálak érte!:)
Igen ez a két hét még bele fér, jövőhéten mennek haza két hétre, szóval ezt most már ha ennyit bele tettem ebbe a kapcsolatba akkor ezt már megvárom, úgy sincs semmi más ami miatt ne tenném. Ő is békén fog hagyni, ha haza jönnek és együtt lesznek!
Ha érdekel még titeket akkor mindenképp majd írni fogom a változásokat!
Amúgy nem csak Ő mondta, hanem a barátnő is panaszkodott nekem...mert ugye egy közös vásárláson már túl vagyunk.
Nagyon remélem, hogy majd vége szakad ennek és lassan már a közös jövőnket építgethetjük együtt!:)
Ha nem így alakulna sem lennék annyira szomorú, mert eszméletlenül boldoggá tett, és nagyon sok szép napot töltöttem vele, amit semmire nem cserélnék le! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!