Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok?! Van értelme?
Gratulalunk! :)
Ha akarsz meg blogolni itt az eletetekrol, hazassag, gyerekek, stb, johet!! :))
A srác belépett erre az oldalamra, mert meséltem neki róla...és ő irta ezeket!:) Nem lett belőle semmi..még mindig a lánnyal él, én megmondtam neki a frankót és tovább álltam.
Most már egy hónapja másik sráccal találkozgatok, kezdek túl lenni rajta, bevallom nagyon nehéz időszakon mentem és megyek keresztül, soha nem gondoltam volna, hogy ekkora csalódás fog érni. A szörnyű ebben az egészben, hogy a barátnője, mindig ír nekem és panaszkodik, hogy a srác nem nyúl hozzá, és hogy mennyire nincsenek meg együtt. Fogalmam sincs, hova tegyem ezeket a dolgokat...még mindig keres...pedig már ahonnan lehetett tiltottam és megmondtam neki nem egyszer a véleményemet. Ha újra csinálhatnám az biztos, hogy még csak nem is találkoznék vele..se egy olyan emberrel akinek kapcsolata van. Sajnos ez az én történetem, így végződött, de nem vagyok túl szomorú mert megismertem egy srácot, és Ő vele nagyon jól érzem magam. Még vitánk sem volt, teljesen összhangban vagyunk és a legfontosabb, hogy nincs barátnője!:) Kezdem megszeretni..és remélem, hogy vele tényleg igazán boldog lehetek. Egy probléma van csak, hogy szomszédok..mármint a mostani barátom és az exem...és ha nála vagyok és sejti, akkor mindig ír sms-t, hogy mekkora egy k**va vagyok, hogy a szomszédban d**atom magam, és hogy bezzeg ő nem tud a barátnőjéhez érni. Érdekes történet...:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!