Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerető vagyok?! Van értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető vagyok?! Van értelme?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete beszélgetünk, napi szinten, és 4x találkoztunk és 1x kettesben, amiből majdnem szex is lett, de végül ő mondta, hogy ne mert ő nem csak azt akarja tőlem! Ő 28 éves én meg 19 vagyok. 9 éve van kapcsolatban és kb. 3 éve élnek együtt a barátnőjével...folyamatosan bizonygatja, hogy már távolodik el tőle és hogy el fogja hagyni. Szerintetek elhiggyem neki? Velem nem fogja ugyanezt megcsinálni? Azért nem hagyta még el mert rengeteg közös dolguk van és a családjuk is nagyon össze szokott társaság lett. Teljesen egymásba szerettünk de én képtelen vagyok már a folyamatos titkolózásba és abba, hogy csak akkor láthassam mikor a bnője dolgozik stb stb...Direkt úgy csinálja a szabadnapjait, amikor én is itthon vagyok. Szerintetek? Normális válaszokat légyszives..:)

2013. szept. 24. 21:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/127 A kérdező kommentje:
A lány a szomszédba költözött utána haza. A pasi az enyém <3 :)))))))) boldogságosság
2013. nov. 21. 23:54
 112/127 anonim ***** válasza:

Gratulalunk! :)

Ha akarsz meg blogolni itt az eletetekrol, hazassag, gyerekek, stb, johet!! :))

2013. nov. 22. 08:20
 113/127 A kérdező kommentje:
Ha szeretnétek, egyenlőre megpróbálok minden szabadidőmet vele tölteni!:)))
2013. nov. 22. 23:24
 114/127 anonim ***** válasza:
Gratulálok!A türelem és kitartás meghozta a gyümölcsét.:)Sok boldogságot kívánok nektek!:)
2013. nov. 26. 22:22
 115/127 A kérdező kommentje:
Igen!:) Ezért kell hinni, mert amiben hiszünk az valóra válik, de csak akkor ha arra összepontosítunk!:) Remélem nálatok is minden tökéletes :)
2013. nov. 30. 00:37
 116/127 anonim ***** válasza:
Mesélj, hogy vagytok azóta. :)))
2013. dec. 3. 13:32
 117/127 anonim ***** válasza:
Na mi újság?
2014. jan. 15. 20:49
 118/127 A kérdező kommentje:

A srác belépett erre az oldalamra, mert meséltem neki róla...és ő irta ezeket!:) Nem lett belőle semmi..még mindig a lánnyal él, én megmondtam neki a frankót és tovább álltam.

Most már egy hónapja másik sráccal találkozgatok, kezdek túl lenni rajta, bevallom nagyon nehéz időszakon mentem és megyek keresztül, soha nem gondoltam volna, hogy ekkora csalódás fog érni. A szörnyű ebben az egészben, hogy a barátnője, mindig ír nekem és panaszkodik, hogy a srác nem nyúl hozzá, és hogy mennyire nincsenek meg együtt. Fogalmam sincs, hova tegyem ezeket a dolgokat...még mindig keres...pedig már ahonnan lehetett tiltottam és megmondtam neki nem egyszer a véleményemet. Ha újra csinálhatnám az biztos, hogy még csak nem is találkoznék vele..se egy olyan emberrel akinek kapcsolata van. Sajnos ez az én történetem, így végződött, de nem vagyok túl szomorú mert megismertem egy srácot, és Ő vele nagyon jól érzem magam. Még vitánk sem volt, teljesen összhangban vagyunk és a legfontosabb, hogy nincs barátnője!:) Kezdem megszeretni..és remélem, hogy vele tényleg igazán boldog lehetek. Egy probléma van csak, hogy szomszédok..mármint a mostani barátom és az exem...és ha nála vagyok és sejti, akkor mindig ír sms-t, hogy mekkora egy k**va vagyok, hogy a szomszédban d**atom magam, és hogy bezzeg ő nem tud a barátnőjéhez érni. Érdekes történet...:\

2014. jan. 29. 01:16
 119/127 A kérdező kommentje:
Ja és már többször felhívott sírva, hogy szeret. De már nem tudnék vele lenni, ha szakítana sem.... akkora fájdalom volt és még van is bennem, hogy képtelen lennék rá. De büszke is vagyok magamra, mert nem gondoltam volna, hogy képes leszek kilépni ebből. Biztos, hogy sokáig, sőt talán örökre bennem fog ez maradni, de egyet megtanultam...Ha valaki valamit mond neked, ne hidd el, csak ha már bebizonyította, mert mondani lehet bármit.
2014. jan. 29. 01:20
 120/127 anonim ***** válasza:
Nagyon tanulságos és bölcs, amiket írsz. :) :) Jól oldottad meg a helyzetet, jó, hogy képes voltál kilépni és mással kapcsolatot kialakítani, az exed pedig egye meg, amit főzött.
2014. jan. 29. 10:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!