Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerető vagyok?! Van értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető vagyok?! Van értelme?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hete beszélgetünk, napi szinten, és 4x találkoztunk és 1x kettesben, amiből majdnem szex is lett, de végül ő mondta, hogy ne mert ő nem csak azt akarja tőlem! Ő 28 éves én meg 19 vagyok. 9 éve van kapcsolatban és kb. 3 éve élnek együtt a barátnőjével...folyamatosan bizonygatja, hogy már távolodik el tőle és hogy el fogja hagyni. Szerintetek elhiggyem neki? Velem nem fogja ugyanezt megcsinálni? Azért nem hagyta még el mert rengeteg közös dolguk van és a családjuk is nagyon össze szokott társaság lett. Teljesen egymásba szerettünk de én képtelen vagyok már a folyamatos titkolózásba és abba, hogy csak akkor láthassam mikor a bnője dolgozik stb stb...Direkt úgy csinálja a szabadnapjait, amikor én is itthon vagyok. Szerintetek? Normális válaszokat légyszives..:)

2013. szept. 24. 21:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/127 anonim ***** válasza:
Látod? Így megmondta mindenki, hogy csak bántani fog. Na de mindegy is már. A lényeg, hogy nem álltál meg, hanem ki tudtál lépni ebből az egészből. Ha meg írogat és hív, a számát miért nem tiltod le? Vagy cserélj te számot.
2014. jan. 29. 12:35
 122/127 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy itt mindenki előre megírta, hogy ez fog történni.. De túlságosan elvakított a szerelem, de talán ez kellett ahhoz, hogy meg edződjek, meg ugyebár, a saját hibájából tanul az ember!:) Mindezek felett, nagyon tanulságos egy történet. :)
2014. jan. 30. 23:45
 123/127 A kérdező kommentje:
Hu nagy hirem van dragasagok...szalitott a baratnojevel es lassan mar 2 hete egyutt jarunk. Valora valt az almon es lekopogva de szerencsere boldog vagyok!!!! A masik sracot hagytam....probaltam vels felejteni de ra kellett jonnom h nem tudom es igazabol nem is akarom ot eldobni magamtol. Szeretem nagyon..es o is szeret engem. Kivancsi vagyok mit szoltok hozza h vegul igy alakult...
2014. márc. 8. 16:01
 124/127 anonim ***** válasza:
Lesz majd következő aki miatt téged tesz félre....
2014. márc. 8. 19:29
 125/127 A kérdező kommentje:
Mostmár február közepétől teljesen boldogok vagyunk! Az exbarátnő 2 hét múlva költözik haza..de már február óra nem laknak együtt! Minden sínen van hálistennek...:) szóval a tanács: Bízni kell abban, amit kitűzöl magad elé célként! Ha igazán akarod és bízol benne akkor minden valóra fog válni, ha nem akkor pedig meg van az oka! :*
2014. máj. 19. 21:26
 126/127 anonim ***** válasza:
Na, volt mar eskuvo?
2015. máj. 15. 14:07
 127/127 A kérdező kommentje:

Sziasztok, lehet hogy mar nem is fogjatok latni amit irok! Kb 5 eve nem jelentkeztem be erre az oldalra, de ma este eszembe jutott, es vissza olvasgattam!

Kepzeljetek el, azota is egyutt vagyunk, 2 eve januarban eljegyzett, terveztuk az eskuvot es a babat, tavaly januarban szuletett meg a kisfiunk!:) Nagyon boldogok vagyunk, vettunk hazat, lanykeres, aztan a kisfiunk, igazi csaladda valtunk! Ez a tortenet, nem is alakulhatott volna jobban! Nagyon szeretjuk egymast, mint az elejen es a kisfiunk be aranyozza a napjainkat, kis szerelem gomboc!

Igy ennyi ev utan vissza olvasni, azert eleg kemeny volt, naiv voltam, hiszekeny... biztosan 26 evesen mar nem tennem ezt meg, csalad nelkul sem, senkivel! De vegul jol alakult, hittem benne es eletem legjobb dontese volt! Tenyleg, mint a meseben!:)

2020. júl. 29. 23:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!