Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok?! Van értelme?
Sziasztok, lehet hogy mar nem is fogjatok latni amit irok! Kb 5 eve nem jelentkeztem be erre az oldalra, de ma este eszembe jutott, es vissza olvasgattam!
Kepzeljetek el, azota is egyutt vagyunk, 2 eve januarban eljegyzett, terveztuk az eskuvot es a babat, tavaly januarban szuletett meg a kisfiunk!:) Nagyon boldogok vagyunk, vettunk hazat, lanykeres, aztan a kisfiunk, igazi csaladda valtunk! Ez a tortenet, nem is alakulhatott volna jobban! Nagyon szeretjuk egymast, mint az elejen es a kisfiunk be aranyozza a napjainkat, kis szerelem gomboc!
Igy ennyi ev utan vissza olvasni, azert eleg kemeny volt, naiv voltam, hiszekeny... biztosan 26 evesen mar nem tennem ezt meg, csalad nelkul sem, senkivel! De vegul jol alakult, hittem benne es eletem legjobb dontese volt! Tenyleg, mint a meseben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!