Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető vagyok?! Van értelme?
Egy 9 éve tartó kapcsolatot, pláne jóval fiatalabbként könnyű szétrobbantani. Eredménye minimum 3 boldogtalan ember lesz.
Majd 28 évesen te is megérted, amikor a pasid elhagy egy 19 évesért.
"Azért nem hagyta még el mert rengeteg közös dolguk van és a családjuk is nagyon össze szokott társaság lett"
Tipikus DUMA... Ha valóban el akarná hagyni és valóban téged szeretne, akkor már lezárta volna a régi kapcsolatát. Ez így jelen formában csak egy neki kényelmes szituáció (kecske is, káposzta is), s ha te ebbe belemész, akkor ez bizony később sem fog változni.
Nyilván nem fogsz nekem hinni, de majd úgyis megtapasztalod.
Lehet, hogy igazatok van, csak most túl szerelmes és naiv vagyok.
Bár a csajnak most tényleg nem lenne hova költöznie, és már 2 hónapja nem is szexeltek...még sem rakhatja ki a házból 9 év után.
Összeszokott társaság a családjuk? Ilyen kifogást még nem hallottam. Szerintem hagyni kellene. A
Ez az egyik, a másik meg amit te is írsz, ha a baratnőjét képes volt megcsalni, és nem előbb szakítani vele aztán keresni mást, akkor neked mi a bizonyíték arra, hogy veled nem ugyanezt fogja csinálni? Az, hogy azt mondja? Szerintem a barátnőjének sem mondta, hogy majd idővel meg fogja csalni.
> annyira a mindenemmé vált..:(:(
Ne nevettesd ki magad. Azt írtad 3 hete beszélgettek. Nem évek óta tart a kapcsolatotok (mint neki a csajával például). Ha korrekt vagy, elhajtod a p*csába. 1, nem kell neked olyan aki azonnal felad egy kapcsolatot, ha talál valami újat, 2, ne akarj szétrombolni egy kapcsolatot, rossz ómen.
De már az összeköltözést tervezgeti velem...nem hiszem, hogy átverne.
Igazából 9 évet én sem rúgnék fel egyik napról a másikra ez biztos! Mondjuk én képtelen lennék megcsalni valakit, mert nekem ez a szitu is elég új és nagyon rossz, mert nagyon sajnálom a csajt is.:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!