Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom megkérte a kezem és én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megkérte a kezem és én nemet mondtam. Szerintetek jól tettem?

Figyelt kérdés

Egyrész azért mert nincs pénzünk lagzira és számomra lagzi nélkül nincs esküvő.

Másrészt azért mert ha lenne is lagzink a szülei nem tudnának eljönni mert Romániában élnek és nem tudnának Debrecenbe utazni.

2013. szept. 7. 11:18
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
89%
Számomra az esküvő nem a rokonoknak szól . A lagzi teljesen elhagyható . Lehet helyette egy szűk körű vacsorát is szervezni ,ami rögtön nem kerül több százezerbe . Ha csak pár ember lenne jelen ,nem csinálnátok nagy hacacárét ,még a szülők utaztatását is tudnátok állni .
2013. szept. 7. 11:33
 12/41 anonim ***** válasza:
59%

Miért kell rögtön idén elvennie? Terhes vagy?

Egyikőtök sem komplett! De zsák a foltját!

2013. szept. 7. 11:34
 13/41 anonim válasza:
81%
Tehát nemet mondtál neki, mert nem tud nagy lagzit adni. Nálunk téged pénzéhes büdös k..vának hívnának.
2013. szept. 7. 11:35
 14/41 anonim ***** válasza:
96%
Írod ,a szülők öt éve nem látták a fiukat ... Miért nem utaztatok ki ti hozzájuk látogatóba ? Sőt akár az esküvőt is meg lehetne ott szervezni .
2013. szept. 7. 11:35
 15/41 anonim ***** válasza:
21%
Én megértelek kérdező, szerintem jól tetted. Miért lenne kötelező akkor igent mondania a nőnek, amikor a férfinak éppen bekattan az agyába, hogy most házasodjunk? És még feltétlenül örüljön is neki. Én is utasítottam vissza azért lánykérést, mert még korainak tartottam (2 év után, 25 évesen), nem tudtunk volna olyan esküvőt megfizetni, amilyet szeretnénk, de évekig jegyben járni sem akartam, mert az szerintem nevetséges. A kérdezőnek szerintem teljesen reális indokai vannak, ha nincs pénz és még a vőlegény szülei sem tudnának eljönni, akkor miért kell siettetni azt az esküvőt?
2013. szept. 7. 11:37
 16/41 A kérdező kommentje:
Párom még be sem mutatott a szüleinek csak a három testvérét ismerem, pedig egy éve együtt vagyunk.
2013. szept. 7. 11:43
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért lenne nevetséges a jegyben járás, manapság ez inkább 'egy szinttel feljebb' emeli a kapcsolatot érzést kelt. Legalábbis számomra. Én sírtam az örömtől mikor egy év után megkérte a barátom a kezemet, és egyáltalán nem azon agyaltam, hogy basszus akkor hogy lesz esküvő, meg akkor mekkora lesz meg kik lesznek, hanem csak boldog voltam, hogy ő is azt szeretné, hogy együtt töltsük majd a hátralevő éveinket!!! Természetesen esküvő azóta se volt, és darabig még nem lesz, de büszkén hordom a jegygyűrűt, hadd lássák, hogy "le vagyok foglalva"! Mert ez igen is jó érzés!
2013. szept. 7. 11:44
 18/41 anonim ***** válasza:
74%
Ott a pont a 11. válasznál !!! Én a párod helyében többet biztos nem kérném meg a kezed .... Az esküvő csak rólatok kellene hogy szóljon . Nem azon múlik a boldogság ,hogy mekkora a dínom-dánom... ,a külsőségek kinek fontosak ?! egy szerény esküvő akár csak két tanúval sokkal bensőségesebb lehet. Szerintem ez nem elfogadható indok ,amiket felsoroltál.Ha igent mondtál volna és egy éven belül mégsem lett volna eljegyzés mit tettél volna ? Felbontottad volna a jegyességet ?
2013. szept. 7. 11:46
 19/41 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy megfelel az élettársi kapcsolat is.
2013. szept. 7. 11:49
 20/41 anonim ***** válasza:
67%
Akkor sem tartott volna semmiből igen-t mondani ,feltéve ha őszintén szereted a párodat és tényleg vele képzeled el a jövődet . A párod nyilván komolyan gondolja ,hiszen nem sűrűn dobálózik az ember ilyen nagy szavakkal,kérdésekkel .Ott állt előtted gyűrűvel a kezében és nemet mondtál ? Egy év nem sok idő ,még az eljegyzés sem garancia ,hogy együtt maradtok ...de akkor is .
2013. szept. 7. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!