Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uristen! Megkérte a kezem, de én azt mondtam hogy még korai, annyira meglepett. Nagyon gáz. Hogy csináljam vissza?
Hogy értve hogy csináld vissza?
Még is hozzá akarsz menni? Ha igen akkor beszélj vele.
Mondd meg neki hogy nagyon hirtelen jött ez a dolog de gondolkoztál rajta és hozzá mennél.
Szerintem meg fogja érteni hogy megijedtél hisz ez nem olyan dolog hogy ma hozzá mész és holnap el is váltok.
Hülyeség, hogy nem szereti igazán. És sem adtam választ elsőre.
Egyszer hírtelen elémállt, hogy hozzá mennék e feleségül. Amire nekem "nem tudom" volt a válasz. Még utolsó éves fősulis voltam akkor, és korábban más elképzelésem volt erről. Házat, autót, munkát akartam, utána férjet. Persze csalódott volt a válasz után, de később, elmondtam, hogy nagyon meglepett vele, elmeséltem, hogy nekem évek óta ilyen tervem volt a házasságról, és erre fordulatra nem tudtam hirtelen mit mondani, de szeretem és szeretnék a felesége lenni. Nagyon ürült neki, és boldog volt, hogy "csak ennyi" volt az ok.
K
ja és 3 éve boldog házasok vagyunk. Szóval ha szeret, és elmegyarázod neki, hogy miért nem volt rögtön igen a válasz, szerintem nem lehet baj.
Ha nem adsz választ, az nem ugyan az mint ha NEM-et mondasz!!!
K
Kérdező, mit jelent neked az, hogy korai? Fiatalok vagytok, vagy még nem ismeritek elég rég egymást...?
07:22 - Csak egy kérdés (szüleim példáján), ha valaki 1 hónap ismeretség után megkérne, te igent mondanál? Én nem, 2 okból, ha poén, azt úgyis látom az illetőn, ha komolyan kérdezi, az nagyon gyanús, miért sürgős, akármilyen rózsaszín köd, ennyi idő nem elegendő, hogy megismerjem, hogy tényleg vele akarom-e leélni az életem. Anyu befürdött, és válni már nem tud, mert apám gyakorlatilag kisemmizte (anyu így is nagyon szegény családból jött), de a rózsaszín köd és a szüleitől menekülés lehetősége (akik valóban sokat bántották, nagymama még most is bántja anyut) szülte ezt a rossz döntést, és mire kiderült, apám milyen ember valójában, már késő volt... Ha akkor várnak még, vagy ha anyu még időben kilép, lehet, hogy én nem születek meg, vagy nem ide, nem akkor, de sok rossz kimaradhatott volna anyu életéből és az én életemből is. Minden esetre eldöntöttem, hogy így nem, és van, amikor valóban túl korai.
Visszacsinálni nem tudod már...
Hozzá akarsz menni vagy nem? Mert akkor tök mindegy, akkor ne is csináld vissza, ha nem akarsz hozzámenni. Csak szánalomból ne menj hozzá senkihez, csak ha szerelmes vagy!!!
Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!