Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan csináljam? Továbbiak lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? Továbbiak lent

Figyelt kérdés
Én egy meleg kapcsolatban élek már 5 éve, így mostmár szeretném megkérni a párom kezét. Tudom, hogy az egynemű házasság ugyebár nem lehetséges a magyar törvények szerint, de ez áthidalható. Tehát abban szeretnék segítséget kérni, hogy milyen gyűrűt vegyek és hogyan szokás ez a miénkéhez hasonló kapcsolatoknál.
2011. jún. 26. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem két egyforma gyűrű pont jó. Férfikézen viccesen nézne ki egy nagy köves gyűrű :)

Az anyaga, színe meg már a kettőtök ízlésén múlik.

2011. jún. 26. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
elmentek nászútra valami olyan helyre, ahol lehet ;)
2011. jún. 26. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:

A "hozzám jössz?" szerintem pont jó, mert akkor se férjnek, se feleségnek nem kell titulálni. Kis beszéd ugyanúgy lehet mellé, hogy ő életed értelme, vele szeretnéd leélni az életed, stb.

Egy romantikus helyzet is illene hozzá, mondjuk ha van kedvenc közös helyetek, oda elviheted, legyen az étterem, vagy egy park, ahol sokat sétáltatok, Duna-part, bármi.

Ja, pezsgőbe, italba, ételbe ne tedd a gyűrűt, könnyen ki lehet nyírni is a partnert, vagy megtömni a fogorvos zsebét.

2011. jún. 26. 22:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... Egyébként Kanadában fogunk a terveim szerint összeházasodni.
2011. jún. 26. 22:10
 5/8 anonim válasza:
20%

Van 1 egyszerű módja-.-

Menjetek be egy WC-be, kur*átok magatokat félholtra, aztán lőjétek magatokat fejbe!

Undorító...

2011. júl. 7. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
17%
Mire jó ez nektek??? Dobd el, szerezz egy csajt...
2011. júl. 18. 15:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszolók, ti miért szeretnétek elvenni, vagy hozzámenni ahhoz akit szerettek? Ez ugyanaz a dolog. Ha egy meleg kapcsolat undorító, akkor miért vannak pedofilok, vagy prostituáltak? Az nem az? Megjegyzésképp elmondom, hogy soha az életben nem szexelnék egy WC-ben, mert annál jobban tisztelem a páromat, nem úgy mint némelyik hetero férfi.
2011. júl. 19. 19:41
 8/8 anonim válasza:
26%
Pedofilok???? Ők talán rosszabbak, mint a melegek, de nem sokkal... bár őket kerékbe törném:) Titeket meg karóba húználak, ti azt úgy is élveznétek...és nem, nem ugyanaz!!!! Teljesen természet ellenes amit műveltek...Prostik?! Ők azért azok, mert pénz kell nekik..vagy éppen muszáj.. nem hiszem, hogy sok ku**a önszántából csinálná azt, amit.. Bu*iság nem köthető a pénzhez... undorító.. Vannak, akik betegségként tekintenek erre, meg vannak akik nem... én erre, egy természet ellenes, idiótaságként tekintek... ne gyűrűt, hanem egy kötelet, vagy pisztolyt, esetleg a emberségesebb fajta Ciánt. Remélem, hogy tudtam segíteni!!=)
2011. aug. 10. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!