Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkérte a kezem, én nemet mondtam, de már megbántam. Most meg kell várnom, hogy újra feltegye a kérdést, vagy menjek el hozzá és utólag mondjak igent?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 19:55
1/34 anonim válasza:
Hát azt szerintem buktad,az sem biztos hogy megkéri még egyszer, szerinted mit érezhetett,ő veled akarta leélni az életét,Te pedig nem.
3/34 A kérdező kommentje:
Húsz éves vagyok, megijedtem. Tényleg megbántam.
2012. nov. 14. 20:02
4/34 anonim válasza:
De még együtt vagytok vagy bánatában elment Afganisztánba, hogy kell elképzelni a helyzetet?
5/34 anonim válasza:
Most te kérd meg az ő kezét. Szerintem logikus.
6/34 A kérdező kommentje:
Ötös, olyat tényleg lehet?
2012. nov. 14. 20:04
7/34 anonim válasza:
Mindent lehet, sőt a formabontó dolgok a legizgalmasabbak. Leesne a srác álla.
8/34 anonim válasza:
Jól tetted. Ha nem érzed még itt az idejét, akkor nem szabad igent mondani. Lemerném fogadni, hogy most is csak miatta akarsz igent mondani és nem is akarod igazán. Különben is még csak 20éves vagy. Ne kapkodj!
9/34 anonim válasza:
Igen igen, ha vissza akarod szerezni, kérd meg te! Akkor biztos helyreáll a bizalom!
10/34 anonim válasza:
azért akarsz igent mondani, mert tényleg ezt akarod, vagy azért, mert bevágta a durcit? ezt tisztázd le magadban, aztán mondd neki, hogy inkább hozzámennél, ha tényleg akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!