Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom megkérte a kezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megkérte a kezem, én nemet mondtam, de már megbántam. Most meg kell várnom, hogy újra feltegye a kérdést, vagy menjek el hozzá és utólag mondjak igent?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 19:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
54%
1-es honnan a francból veszed, hogy nem vele akarja leélni az életét? csak korainak tartotta még.
2012. nov. 14. 20:09
 12/34 A kérdező kommentje:
Nyolcas, nem az a baj, ő tényleg szeret és el is tud tartani, meg a szüleimmel is jóban van, csak nem számítottam rá és bekakkantottam egy kicsit.
2012. nov. 14. 20:10
 13/34 anonim ***** válasza:
16%
szerintem ha megilyedtél tőle, nem állsz rá készen. ráérsz még :).én is 22évesen mentem férjhez de mikor megkérdezte tudtam mit akarok. azonnal igent mondtam. emésztgesd és ha mégis készen állsz rá mondd el neki hogy megbántad vagy nem tudom :).ha meg emiatt neked kell utána futni hogy jajj ne hari hogy nemet mondtam akkor meg hagyd az egészet. ha szeret megvár :)
2012. nov. 14. 20:11
 14/34 anonim ***** válasza:
76%
Ha megbántad, akkor kiálts neki egy nagy igent!
2012. nov. 14. 20:12
 15/34 anonim ***** válasza:
53%
Mióta vagytok együtt ?
2012. nov. 14. 20:13
 16/34 A kérdező kommentje:
Egy párként három éve és egy hónapja. Azelőtt meg jóbarátok voltunk gyerekkorunk óta.
2012. nov. 14. 20:23
 17/34 anonim ***** válasza:
83%
Ha abban a pillanatban megijedtél és nemet mondtál, akkor az azt jelenti, hogy még nem állsz rá készen. Ne hozz elhamarkodott döntést! Mondd meg neki, hogy neked ez még korai, várjatok pár évet. Ha szeret úgyis megérti. Egyébként tényleg korai 20évesen... Abba meg ne menj bele, hogy majd ő eltart. Az ilyenek mindig rosszul sülnek el.
2012. nov. 14. 20:27
 18/34 anonim ***** válasza:
53%
Én tutira nem adnék esélyt neked, soha többé. Ismerhetted volna már annyira, hogy meg fogja kérni a kezed, te meg nemet mondtál. Jobb is így. Neki!
2012. nov. 14. 20:31
 19/34 anonim ***** válasza:
62%
A barátod hány éves? Ennyire ismeritek egymást és te mégis nemet mondtál, többet nem kérnélek meg, mert ez nem jelenti azt, hogy házasodni kell, csak megmutatta neked, hogy komolyak a szándékai és szeret téged. Ezekszerint te nem biztos, hogy valóban szereted. Azért 20 éves már nem annyira gyerek, hogy ne tudja mit érez a másik iránt.
2012. nov. 14. 20:36
 20/34 anonim ***** válasza:
67%
Figyelj: a férfiak ki tudja mennyit gondolkoznak, mire felteszik a nagy kérdést. Így teljesen természetes, hogy amikor megkérik a nőt, akkor a nő is mondhat nemet, vagy kérhet gondolkozási időt. Ha a férfi igazán szeret, akkor kivár, és megkér újra. De a te esetedben szerintem még várnod se kell, hiszen írod, hogy meggondoltad magad, mostmár igent mondanál. Egyszerűen súgd a fülébe, hogy úgy érzed, már szívesen lennél a menyasszonya:)
2012. nov. 14. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!