Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom megkérte a kezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megkérte a kezem, én nemet mondtam, de már megbántam. Most meg kell várnom, hogy újra feltegye a kérdést, vagy menjek el hozzá és utólag mondjak igent?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 19:55
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
ismerősömék 5 évig jártak összeházasodtak és fél év múlva elváltak. Hallgass a szívedre azért ne várj mert lehet később már nem szereted. 25 éves koromig megakartam házasodni nem jött össze most 30 vagyok és már nem is akarok.
2012. nov. 25. 09:02
 32/34 Atilla001 válasza:
Nyugodtan mondj igent, ha úgy alakulna megint, feltéve ha szereted. Nem kértem még meg senki kezét, de úgy gondolom a barátod azért kérte meg a kezed, mert szerette volna, szeretné azt érezni, hogy még közelebb kerültök egymáshoz, jobban összetartoztok. Azzal, hogy eljegyzitek egymást még nincsenek "kötelezettségeitek", viszont más felfogásban, szinten viszonyultok majd egymáshoz. A házassággal viszont várjatok kicsit szerintem. 18-26 év között, igazából bármikor, de főleg ebben az időszakban gyorsan megváltozhatnak az ember vágyai. Egy házasságot felbontani meg nem olyan egyszerű.
2012. nov. 27. 20:35
 33/34 nn-- válasza:

semmiképpen nem kell "várnod rá" (de utálom). de tudd (biztosan), hogy hogy érzel (azaz, inkább, tanácsosabb, ha, gondolod), és aztán közöld vele.

(ha biztos vagy az igenben, akkor azt. és sztem minnél hamarabb :))

2012. nov. 30. 14:32
 34/34 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül?
2021. aug. 16. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!