Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hivatkozik a legtöbb meleg arra, hogy melegsége öröklött rendellenesség, amin nem tud változtatni, hogy ha gyakorlatilag csak hetero kapcsolattal lehet átörökíteni géneket?
Akkor rosszul fogalmaztam.
Lehurrogják azokat, akik azt mondják, hogy a melegség nem csak a születés előtt dől el teljes mértékben, hanem bizony a gyerekkorban ért különböző környezeti hatások is befolyásolják azt, hogy milyen lesz a későbbi szexuális orientáció.
A neveléshez semmi köze a szexualitásnak.
Sőt a szülők 80-90%-a nem is beszél egyáltalán a gyerekekkel a szexről sem.
Ettől még nem lesz aszexuális a gyerekek 80-90%-a.
Ez egy biológiai program,ami megindul.
Akkor is,ha egy lakatlan szigeten nőttél fel.
az,hogy valaki meleg vagy heteró a részben a gének részben pedig a hormonok határozzák meg.
A környezetnek erre nincs befolyása.
Illetve érhetnek olyan impulzusok,amikre nem is emlékszel.Kitudja.Egy kép,egy villanás,kitudja.
De biztos,hogy nem rábeszéléssel történik.
A kémiai ingerek teljesen mások,amik függetlenek a "józan észtől".
sziasztok!
Énis meleg vagyok és a saját tapasztalatok alapján állítom, semmi köze ahhoz, hogy ki lesz meleg/leszbikus.. hogy nevelés/gének/családi helyzet.. Énis elég fiatalon tudtam már, hogy máshogy működöm :) és ezen ha lehetne se változtatnék!! Mindenkiben eldőlök ez már mielőtt napvilágot látna.. 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!