Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hivatkozik a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girgoy kérdése:

Miért hivatkozik a legtöbb meleg arra, hogy melegsége öröklött rendellenesség, amin nem tud változtatni, hogy ha gyakorlatilag csak hetero kapcsolattal lehet átörökíteni géneket?

Figyelt kérdés

2013. aug. 26. 13:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Akkor rosszul fogalmaztam.

Lehurrogják azokat, akik azt mondják, hogy a melegség nem csak a születés előtt dől el teljes mértékben, hanem bizony a gyerekkorban ért különböző környezeti hatások is befolyásolják azt, hogy milyen lesz a későbbi szexuális orientáció.

2013. okt. 4. 13:35
 22/25 anonim ***** válasza:
csakhogy én nem erről beszéltem.
2013. okt. 4. 14:14
 23/25 anonim ***** válasza:

A neveléshez semmi köze a szexualitásnak.

Sőt a szülők 80-90%-a nem is beszél egyáltalán a gyerekekkel a szexről sem.

Ettől még nem lesz aszexuális a gyerekek 80-90%-a.

Ez egy biológiai program,ami megindul.

Akkor is,ha egy lakatlan szigeten nőttél fel.

az,hogy valaki meleg vagy heteró a részben a gének részben pedig a hormonok határozzák meg.

A környezetnek erre nincs befolyása.

Illetve érhetnek olyan impulzusok,amikre nem is emlékszel.Kitudja.Egy kép,egy villanás,kitudja.

De biztos,hogy nem rábeszéléssel történik.

A kémiai ingerek teljesen mások,amik függetlenek a "józan észtől".

2014. szept. 18. 02:43
 24/25 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Énis meleg vagyok és a saját tapasztalatok alapján állítom, semmi köze ahhoz, hogy ki lesz meleg/leszbikus.. hogy nevelés/gének/családi helyzet.. Énis elég fiatalon tudtam már, hogy máshogy működöm :) és ezen ha lehetne se változtatnék!! Mindenkiben eldőlök ez már mielőtt napvilágot látna.. 19/f

2014. szept. 18. 18:18
 25/25 anonim ***** válasza:
*eldől
2014. szept. 18. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!