Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagy nem, a legjobb barátom le akar velem feküdni?
A legjobb barátomról eddig azt hittem, sőt tudtam, hogy meleg, mivel mindig a fiúk tetszettek neki és nem a lányok. Már kb. 15 éve ismerjük egymást és nagyon jól kijövünk a másikkal, mindent megbeszélünk stb. Nekem van barátom, ő vele is ő hozott össze. Valamelyik nap áthívtam kikérni a tanácsát mint ahogy már jó párszor tettem, fehérnemű kérdésben. Megmutattam neki két félét és megkérdeztem melyik áll jobban. Ő az egyetlen akinek ezeket meg merem mutatni/Kérdezni. Hamar átöltöztem, majd amikor látott benne mondta hogy fantasztikusan áll stb. Visszaöltöztem és akkor mondta, hogy milyen jó a barátomnak hogy velem van, meg hogy kíváncsi arra, hogy milyen lehetek az ágyban. Én csak néztem rá nagy szemekkel, majd utána viszont sűrgősre vette a dolgot és elment tőlünk.
Mit jelentsen ez?
Három lehetőség van.
1. Eddig sem volt meleg, csak megjátszotta.
2. Valóban meleg, csak megkívánt. :)
3. Biszexuális. :)
Köszi a válaszokat.
#3-s milyen lány? Én vagyok lány és van barátom. Nem azért kértem, hogy nézze meg a legjobb barátom a fehérneműt. Mint mondtam mindenben kikérem a tanácsát.
Jah értem... nem esett le a szitu.
Lehet biszex is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!