23. hétben vagyunk! Elég rosszul telnek az éjszakák sokat járok pisilni és mivel csak jobb vagy bal oldalon tudok "kényelmesen" feküdni ezért az alvás sem a legjobb! Ha meg felkelek pisilni, van hogy minden porcikám fáj! Normális ez?
Ha már szeded a magnéziumot akkor ezen kívül mást nem tudsz tenni.
Ne ijedj meg ezek a "jelek"teljesen normálisak sööt minél idősebb kismama lesz csak annál rosszabb lesz,nem akarlak nagyon elkeseríteni,de ez így van.
Nekem most a 2.terhességemnél szinte nem is nagyon tudtam aludni óránként pisilnem kelet(persze az őrületbe mentem sokszor mikor pár csip-cseppnél több nem volt)mert csak a pisilési ingert érzi az ember mert a baba nyomja a húgyhólyagot,fekvésnél sokszor úgy is voltam,hogy elfordultam egy pózba és olyan érzés volt minthogyha a babán feküdnék,éreztem a kis testét,ilyenkor megsimogattam a pocimat,kicsit beszélgettem neki,aztán máshogy helyezkedtem el,hát nagyon sokszor csak úgy volt jó,hogyha nem volt kényelmes,a vége felé meg már alig vártam,hogy megszülessen a pirinyó,mert már nagyon nehéz volt cipelni.
Milyen magnéziumot szedsz?
A béres a legjobb, abban 250 mg van egy szemben,sokkal jobb mint a magne b6 meg még olcsóbb is!!!34 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!