Alvás/álmodás, mint életem legjobb 1 órája?
Figyelt kérdés
Akadt egy kis elintéznivaló és reggel felébresztettek, de egy órával korábban szóltak, hogy hamarosan menni kell, szóval kaptam még egy óra alvásidőt. Félálomban voltam, azaz tudtam, hogy ébren vagyok, de még álmodtam és úgy éreztem ez életem legkellemesebb egy órája. Kb 3 órával ezelőtt volt, de még most is úgy gondolok vissza rá, hogy egész eddigi életemben abban az egy órában éreztem magam a legjobban, fantasztikus volt, a valóság eltörpül mellette.2011. júl. 12. 10:37
4/7 anonim válasza:
a meditáció hasonlít erre az állapotra (ébrenlét-alvás határa), azzal lehet ilyesmit kiváltani
5/7 anonim válasza:
megértelek, én egyszer reggeli félálomban megvilágosodtam. nekem is ezek voltak életem legboldogabb percei.
6/7 A kérdező kommentje:
11:16
Tudod hogyan kell meditálni, úgy hogy hasson is? Van valami egyszerűbb leírás? Te gyakorlod?
2011. júl. 12. 13:04
7/7 anonim válasza:
13:04: legalábbis kipróbáltam. Itt írtam erről tegnap egy másik kérdésre válaszolva, 19:09-es hozzászólás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1981..
Azért óvatosan kell bánni azzal a hanggal, amiről írtam, mert nem teljesen tisztázott az ilyesmi hatása, talán epilepsziát is előhozhat azoknál, akik hajlamosak rá.
Továbbá valószínűnek tartom, hogy minél többet csinálod, annál kevésbé fogsz érezni olyasmit, amit a kérdésben írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!