Mit tegyek? 'Lecserélt' a legjobb barátnőm
Ha valóban igaz barátnő, akkor vissza fog találni.
Nekem van egy gyerekkori barátnőm (22 éve). Vele is volt hasonló jelenet tinikorunkban, de mindig egymásra találtunk. Ez egy átmenet, és ha valóban jó barátnők vagytok, akkor nem lesz baj, és újra jóban lesztek.
Ha pedig elpártolt tőled csak úgy, akkor ne sajnáld (tudom nehéz), mert akkor nem is volt igazi barát soha.
Sajnos akkor úgy látszik, új barátnő után kell nézned :( Ha nem figyel oda, hogy Téged is bevonjon, akkor sajnos nem vagy számára annyira fontos, mint ő neked, és valamiért úgy érzi, szimpatikusabb neki barátként a másik. Nyilván a hármas barátság lett volna a megoldás, vagy az, ha külön találkozik veled is és vele is - de a barátság mindig csak akkor működik, ha mindkét fél tesz érte.
Adminok: szerintem kéne külön barátság topik (mondjuk a kultúrán belül) mert a gyereknevelés/kamaszok gondolom kamaszt nevelő szülőknek szól.
Hát lehet ez a hajó elúszott :/ Szerintem Te is ismerkedj meg másokkal, nem kell rögtön legjobb barátnőt keresni. Az sem jó egyébként, ha állandóan egymás nyakán lóg két ember, ezért sem árt, ha van pár ember akivel legalább elvagytok. Tenni nem tudsz semmit sem, adj a barátnődnek egy kis teret, lehet egy kis idő múlva rá fog jönni, hogy hiányzol neki, csak most az "új" barátnő még érdekesebb, de hidd el ez is ugyanúgy elmúlik.
Amúgy sajnállak, mert tudom milyen érzés amikor lecserélnek és nagyon egyedül érzed magad :( Én már nem is nagyon hiszek ebben a "legjobb barátnő" dologban. Valahogy mindig rosszul jöttem ki belőle. Az emberek változnak... és sokszor nem egy irányba.
Nekem sajnos nincsenek barátaim.
14/F
Köszönöm a válaszokat!
Rajta kívül nem nagyon van más barátnőm,úgyhogy ma is inkább a fiúkkal voltam,akiket nagyon szeretek mert felvidítanak és el is tudok velük beszélgetni:).
Viszont ma suliban kimentünk hárman (én a 'legjobb barátnőm' és az a másik lány akiről írtam) egyszer az udvarra,csak mi voltunk ott és megbeszélték előttem hogy az a másik lány ma átmegy a 'lb'-mhez és miket fognak csinálni. Mintha fel sem tűnt volna neki(k) hogy ott vagyok. Lehet kicsit én is túlreagálom,de na :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!