Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lecserélt a legjobb barátnőm?

Lecserélt a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
Két éve összebarátkoztam a mostani legjobb barátnőmmel.Mostanában eléggé eléggé megromlott a barátságunk.Régebben volt két nagy vitánk de meg tudtuk oldani.Nemrég volt egy harmadik is,amit még nem tudtunk teljesen megoldani.Viszont az egész barátságunkban van egy harmadik tag is,aki a barátnőmet kedveli csak,egnem nem csíp.Én személy szerint megéreztem a barátságunkkon,hoyg esetleg a barátnőm sokkal jobban kedveli azt a lányt mint engem.Észre vettem azt is,hogy a barátnöm már csak akkon jön ki velem ha én hívom,arra nem is emlékszem mikor kezdeményezett ő.Úgy tudom,legjobb barátokkal mást soksztak csinálni mitn barátokkal,én nagyon sok midnent csak vele csinálok,mert ismerem és tudom, hogy nem nézné jó szemmel ha mással tenném.Régebben mindig azt mondta úgy szeret mintha a testvére lennék,sokat voltunk együtt.Mostanában azonban szörnyen emgváltozott.Nekem a szüleim idősebbek mitn az övéi,neki lehet barátja,nekem még nem.Mióta van barátja sokkal önteltebb lett.Nagyon félek mert nem szeretnémha nem lennék többé ilyen jó barátok.Természetesen szó se arról,hogy ne barátkozzon másokkal.De ez valahogy mégis más :/ Szeritnetek mi legyen?
2011. aug. 31. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Evelin te vagy az? :O Bocsi, hogy "elvettem" a Glót, de te elszedted tőle a pasiját, ő meg az én nyakamban sírt, szóval megszívtad. Késő bánat, na pussz, Alexa ><
2011. szept. 1. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van/volt. Legjöbb bnőm volt 2 éven át,majd jöt a bizonyos 3. személy ,aki a barátnőmet jobban csípte. Én ebből nemkértem,és nem elszomorítás képpen de már vagy 4 hónapja nemis beszélek vele.. Ők persze legjobbak lettek,én meg ma is elpityeregtem magam. Egyszer csak észreveszem mivan,és remélem teis..:)
2011. szept. 1. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:

KEdves elsö válaszoló!

Nem nem én vagyok az Evelin,és fogalmam sincs ki az a Gló,és itt nincs pasi a dologban...amint olvashattad nekem még nem lehet..

Második válaszoló:

szerintem ebböl a barátságból is lesz sajnos :( kár...nagyon sajnálok mindenkit aki így jár ... :(

2011. szept. 1. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Írhatsz privit ha gondolod,és ha tudok segitek pár tanáccsal ..
2011. szept. 1. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez nálam is csak 1 évig tartott a legjobb barátság és azért cserélt le, mert nem nagyon tudtam suli mellett utcára járni :/ szomorú, de ez van..
2011. szept. 4. 00:33
 6/6 anonim válasza:
detto ugyanez van nálam is.. :o. még a tegnapi szülinapi bulimra sem jött el mert h mázán tűzijáték van é smeg akarja nézni. nyáron minden ok volt, addig amig nem aludt nála egy 3. csaj... ha goldolog jelölhetsz facen..haakarsz írok nevet.. csak tanácsokat akarok kérni v legalább megbeszélni.. 14/l
2011. szept. 4. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!