Hogy a legjobb feküdni ha a 19 hétben vagyok. Szeretek hason fekve aludni de mostmár kezd kényelmetlen lenni! Árthatok vele a babának?
Szia,
En 20 hetes vagyok de már azota nem tudok hason aludni hogy szinte megtudtam hogy terhes vagyok.Én oldalt szenvedek most!A késztetést én is mindig érzem hogy aludjak hason meg de jo volna...De egy idö után hozzászoksz!
Azt nem tudom hogy ártasz e vele a babának de azt tudom hogy ilyenkor nem szabad a hasat megterhelni.Lásd sex.ott is vigyázni kell hogy a párod rád ne nehezkedjen,nem szabad tornáztatni a hasizmokat!De mondom en csak gondolom!
Minden jot!
Szia! 21 hetes vagyok és én még mindig sokat alszom hason. Van olyan, hogy nem tetszik a babámnak, olyankor kikopog, hogy "hello, itt vagyok". De pl. tegnap éjjel szintem végig hason aludtam és nem szólt. Nekem is vannak kétségeim, ma fogom megkérdezni az orvosomat erről.
Minden jót!
Szia! Én is 20 hetes kismami vagyok. A hason fekvést megkérdeztem az orvosomtól, azt mondta, hogy érezni fogom, amikor már árthatok vele a babának. A méhlepény ugyanis benyomodóik az üregbe, a babának kicsi lesz a hely.
A 19. héten bizony már kell a babcinak a hely a fejlődéshez, és ne felejtsd el, hogy pici, törékeny, puha testecskéje van, nincsenek még erős csontjai, tehát sebezhető a picurka, és nem biztos, hogy a magzatvíz, magzatburok meg tudja őt védeni minden "kis támadástól". A helyedben már óvatosságból is oldalt feküdnék. nézz utána, lehet kismama párnát kapni boltokban, én is beszereztem egyet, úgy kényelmes az alvás oldalt feküdve is!
Üdv. 20 hetes kismami
Sziasztok!
Én már túl vagyok a pocakos alváson, de az utolsó hónapokban csak ülve tudtam aludni. Amikor oldaltfeküdtem a lányom mindig a hasam másik oldalára akart mászni:) és szinte fájt mindenem. Hason nem aludtam terhesség előtt sem.
Kellemes babavárást!
Jó egészséget!
Üdv. 10 hónapos picilány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!